facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be Social Marketing

Info

Wil je meetbaar meer omzet realiseren door middel van social media marketing en ben je op zoek naar een partner waarmee je alle kennis en creativiteit in huis haalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.



"Wij helpen bedrijven 30-50 leads per week te krijgen met kwalitatieve cliënten zonder vooraf te investeren door het gebruik van SEO, Sales funnels, Paid Advertising- en CRM systemen."
Adres: Vest, 2801vc Gouda
Stad: Gouda
Route: Vest
Postcode: 2801vc



op zoek naar gerelateerd: Asociaal Marketing, Friso van der pijl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asociaal Marketing & Events Asociaal Marketing & Events 120 meter Hele fijne, gezellige en professionele samenwerking! Jelle, Friso en het team hadden ...
Recensies
Stop maar met het zoeken/vergelijken van het beste marketingbureau, want bij Be Social Marketing ben je bij het juiste adres voor al je marketingoplossingen. Ik werk sinds dit jaar samen met Ivan en heb al veel van zijn expertises mogen aanschouwen, waaronder mijn eigen, high-quality funnelwebsite. Ik ben dik tevreden met Ivan's werk en heb altijd snel en prettig contact met hem.
Ik ben echt heel blij met Ivan! Hij luisterde goed naar mijn wensen en heeft binnen no time een mooie website gebouwd voor mijn online play big summit. Hij bleef altijd vriendelijk en behulpzaam, ook nadat ik 5 keer of meer =P nog wat last minute wijzigingen had doorgestuurd en hij zorgde ervoor dat dit binnen 24 uur werd toegepast. Bedankt voor de fijne samenwerking en ik zou Be Social Marketing zeker aanraden!
Geweldige organisatie met een dikke 10 voor de communicatie. Top werk geleverd en heb nu meerdere projecten uit handen gegeven aan Be Social Marketing. Een marketingbureau die snel werkt maar met 100% kwaliteit. Ze maken waar wat ze zeggen en ben blij met jullie als organisatie. Ga zo door!
Proffesionele bedrijf. Top service. Altijd bereikbaar. Denkt goed mee en ook nog goed betaalbaar voor wat je allemaal krijgt bij Be social Marketing. Ik beveel het bedrijf dan ook zeker aan. Toppers bedankt Greetz . Gino van PAPA GINO Gouda
Hele fijne samenwerking met een eindresultaat waar wij tevreden mee zijn. Ivan zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid