facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asociaal Marketing & Events

Asociaal Marketing & Events

Info

Wij geven uw bedrijf, winkel of merk de social media exposure die het nodig heeft.



"Wij helpen jouw bedrijf groeien!Door het krachtig inzetten van social media marketing, online advertising & content creatie.Het team van Asociaal Marketing is een verlengstuk van jouw bedrijf. We zijn jouw externe online marketeers. Wij werken samen met jouw bedrijf, en groeien mee!"
Adres:
Telefoonnummer: 0650481105
Stad: Gouda



op zoek naar gerelateerd: Friso van der pijl, Online marketing bureau, Marketing bedrijf, Online marketing bureau Utrecht, Brandfirm, Laaiend, Sortlist doop, Digital agency enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be Social Marketing Be Social Marketing 120 meter Stop maar met het zoeken/vergelijken van het beste marketingbureau, want bij Be Socia...
Recensies
Hele fijne, gezellige en professionele samenwerking! Jelle, Friso en het team hadden in no-time in de gaten waar we met ons merk naartoe wilden en dachten hierin helemaal met ons mee.
Afgelopen jaar heeft Asociaal Marketing ons geholpen met onze online strategie en positionering en hebben ook onze wervingsvideo gemaakt. Het team van Friso en Jelle kwam met een gegronde online strategie die past bij het bedrijf en een verassend leuk script en heeft vervolgens de video geschoten. In dit traject zijn wij volledig ontzorgd, van begin tot eind een hele fijne ervaring. Wij hebben erg veel positieve reacties ontvangen en meerdere kandidaten aangenomen met behulp van deze video. Team Asociaal, nogmaals dank!
Namens Young ORTEC, een young professional vereniging binnen het bedrijf ORTEC, hebben wij genoten van een zeer interessante en informatie consultant sessie van Asociaal Marketing. In de zogeheten 'Lunch lecture' vertelde Jelle ons alle ins & outs over Social Advertising, content marketing en IOS14 privacy-updates. Als klap op de vuurpijl demonstreerde Asociaal marketing ook nog een interactieve sessie waarbij hij de leden van Young ORTEC liet zien hoe je een Facebook-campagne eenvoudig maar succesvol opstart.
Blij met de samenwerking! Het goede contact, de flexibiliteit en de korte lijntjes. Asociaal Marketing heeft meegeholpen met als strategisch partner met Social Media Management, Social Media Advertising & Google Ads & content voor de werving schooljaar 2022-2022 Het Zuiderpark College.
De dame en heren van Asociaal Marketing hebben goed werk geleverd in de social media campagne rondom KindVak. Uitstraling paste volledig bij ons en de groep volgers is echt fors gegroeid. Top!
Asociaal Marketing heeft ons bedrijf erg goed geholpen met creatives voor online marketing. Snelle communicatie en fijn werken!
Ik zet Asociaal Marketing in voor meerdere bedrijven en zij weten altijd een topresultaat te behalen. Fijne communicatie en denken heel graag met je mee. Absoluut aan te bevelen!!
Super goede content op zowel foto als video. Daarnaast zorgen ze ervoor dat onze events elke keer weer succesvol zijn door veel kaarten te verkopen.
Ik heb voor mijn kledingmerk Asociaal Marketing ingeschakeld en ben erg tevreden over de communicatie, dienstverlening en de eindresultaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid