facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basisschool de Stappen

Basisschool de Stappen

Info

Op basisschool de Stappen hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van zelfstandigheid en zelfvertrouwen van de kinderen.

Geschiedenis

Op De Stappen hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van zelfstandigheid en zelfvertrouwen van de kinderen. We leren hen met een open geest naar de wereld te kijken en deze wereld als een uitdaging te zien.

Wij hechten veel belang aan de basisvakken rekenen, taal en lezen. Door het werken in combinatiegroepen leren kinderen tijdens deze vakken van en met elkaar. Mede door onze kleinschalige opzet ervaren kinderen een veilige, vertrouwde en geborgen sfeer.

Veel activiteiten organiseren we voor alle kinderen van de school tezamen, waardoor kinderen elkaar echt leren kennen. Ouders voelen zich betrokken bij onze school.

Adres: Bloemenlaan 52, 4631 AD Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164 - 612 561
Stad: Hoogerheide
Route: Bloemenlaan 52
Postcode: 4631 AD



op zoek naar gerelateerd: LPS Hoogerheide, Klim-Op Hoogerheide, Philomenahof Hoogerheide, Cukids, Paviljoen Ossendrecht, LPS scholen, LPS Bergen op Zoom, Lps kinderopvang opzeggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Business is a matter of People Business is a matter of People 1 km People do business with People they know, they like and trust!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid