facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Je kunt bij ons niet alleen ‘gewoon’ fitnessen maar ook elk half uur virtuele groepslessen volgen!



"Ook in Wageningen kun je lekker sporten voor een prima prijs. Je bent van harte welkom in ons sport- en fitnesscentrum aan de Stadsbrink 32-42. Deze sportschool is voor iedereen; van beginners tot gevorderden en van elke leeftijd. We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen, zodat er altijd een work-out is die bij jou past. Kom eens langs en neem een kijkje, of schrijf je meteen online in."
Adres: Stadsbrink 3242, 6701AL Wageningen
Telefoonnummer: +31238080888
Stad: Wageningen
Route: Stadsbrink 3242
Postcode: 6701AL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport & Gezondheid De Plataan Sport & Gezondheid De Plataan 962 meter Sport & Gezondheid De Plataan is het effectieve, snelle en slimme alternatief voor de...
Avalon Fitcentre Wageningen Avalon Fitcentre Wageningen 1 km Fijne sportschool met een grote variatie en beschikbaarheid van apparaten. Vriendelij...
EasyActive Wageningen EasyActive Wageningen 1 km Kleinschalige sportschool met vriendelijk personeel. Gratis parkeren, drinken, sauna,...
GoalTrainers GoalTrainers 1 km Trainen is opeens leuk geworden
Sporthal de vlinder - Wageningen Sporthal de vlinder - Wageningen 1 km Voor het eerst weer gevolleybald met corona regels. Dat hebben ze in de vlinder goed ...
Sports Centre de Bongerd Sports Centre de Bongerd 1 km Veel verschillende sporten mogelijk. Goedkoop voor studenten.
Recensies
Veel te druk, als je hier ‘s avonds komt sta je zeker de helft van je workout te wachten. Het lijkt soms wel een festivalterrein zo druk.
Echt het minimale voor een sportschool. Er wordt zelden schoon gemaakt, er is op elke stoel een zweet vlek. Het is er veel te druk, je kan geen routine hebben omdat alles altijd bezet is en er zijn niet genoeg gewichten, je moet gewichten van andere aparatuur zoeken en stelen om zelf te kunnen trainen.
Personeel is heel vriendelijk. Gym is verder heel schoon. Apparaten zijn van matrix dus niet geweldige kwaliteit helaas. Verder zijn er ook niet veel apparaten en moet je dus altijd wel even wachten. Ook zijn er beneden genoeg spiegels om je zieke pump te checken. Het is niet geweldig maar het is naar mijn mening de beste basic fit die ik heb bezocht tot nu toe.
Goede deal bij een Yanga abonnement, krijg je nu ook een basic-fit sporttas, bidon en handdoek!
Prima sportschool, vooral op de rustigere tijden vind ik het een fijne plek om te sporten
Koop weer eens een paar nieuwe kk touwen ze zijn helmaal kapot
Fijne, schone gym met aardig personeel. Alleen vrij veel kapotte matjes, kapotte kussens op de apparaten of stroef lopende apparaten. Verder relatief veel cardio plek, waardoor je vaak moet wachten op kracht apparatuur.
Mooie gym schoon leuke diverse groep sporters. Alleen jammer dat je een bankpasje nodig hebt voor een kopje koffie
Fijne sportschool. Alleen zouden ze de virtuele ruimte moeten ombouwen met meer kracht apparatuur. En eigen personeel die daar sport moet echt het voorbeeld geven door spullen op te ruimen en tijdens het sporten ook de spullen schoon maken.
Jammer dat niet alle bezoekers de moeite nemen om een mondkapje op te doen en/of het gebruikte apparaat even na gebruik schoon te maken. Zou helpen om daar actief op te wijzen. Kan voor mij een reden zijn om elders te gaan sporten. Zou jammer zijn, want verder prima locatie en prettig personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Basic-Fit met het openbaar vervoer


Wageningen, Busstation 80 meter
303
352
44
45
50
51
57
86
Wageningen, Arboretumlaan 330 meter
352
51
57
86
Wageningen, Arboretumlaan 460 meter
86

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid