facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avalon Fitcentre Wageningen

Avalon Fitcentre Wageningen

Info

De officiële Facebookpagina van Avalon Wageningen voor iedereen die ons wil volgen. Voor een compleet beeld van onze clubs ga naar: www.avalonfitcentre.nl

Geschiedenis

Avalon Fitcentre in Wageningen; alles op het gebied van fitness, cardiofitness, krachttraining, crossfitness, spinning, groepslessen en meer.



"Groot fitnesscentrum met een boulderwand en een grote crossfit afdeling. Relatief lage abonnementskosten en speciale studenten tarieven. Spinningruimte en aparte zalen voor virtuele lessen o.a. van Clubjoy."
Adres: Nude 28H, 6702 DL Wageningen
Telefoonnummer: 0317-358646
Stad: Wageningen
Route: Nude 28H
Postcode: 6702 DL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Avalon abonnement, Avalon Nijmegen openingstijden, Sportschool Wageningen, Avalon Nijmegen contact, Anytime Fitness Wageningen, Fitness Nijmegen, Basic-Fit Wageningen, CrossFit Wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EasyActive Wageningen EasyActive Wageningen 808 meter Kleinschalige sportschool met vriendelijk personeel. Gratis parkeren, drinken, sauna,...
Basic-Fit Basic-Fit 1 km Veel te druk, als je hier ‘s avonds komt sta je zeker de helft van je workout te wach...
Sport & Gezondheid De Plataan Sport & Gezondheid De Plataan 1 km Sport & Gezondheid De Plataan is het effectieve, snelle en slimme alternatief voor de...
GoalTrainers GoalTrainers 2 km Trainen is opeens leuk geworden
Sports Centre de Bongerd Sports Centre de Bongerd 2 km Veel verschillende sporten mogelijk. Goedkoop voor studenten.
Sporthal de vlinder - Wageningen Sporthal de vlinder - Wageningen 2 km Voor het eerst weer gevolleybald met corona regels. Dat hebben ze in de vlinder goed ...
Recensies
Fijne sportschool met een grote variatie en beschikbaarheid van apparaten. Vriendelijk personeel. Live groepslessen zouden een hele leuke aanvulling zijn. Personeel is zeer vriendelijk en de abonnementen hebben een vriendelijke prijs.
De hoofdreden voor mij om lid te worden bij Avalon is de boulderwand die ze hebben. Verder is er een ruim aanbod aan mogelijkheden voor kracht en cardio. De materialen zien er soms wat verouderd uit maar zijn meestal in prima staat. De beschikbare ruimte en materialen voor free weights is naar mijn mening te klein, en hierdoor zou ik persoonlijk voor alleen krachttraining een andere sportschool kiezen. Conclusie voor de prijs prima faciliteiten, vooral vanwege de mogelijkheid om in Wageningen te boulderen. Verder is het personeel is ook altijd vriendelijk en behulpzaam. De openingstijden vind ik vrij beperkt vergeleken met de concurrentie.
De bouldermuur was voor mij een alternatief omdat ik niet in mijn vaste hal kon klimmen. Niet overweldigend en de routes zijn op een traditionele manier gezet waardoor het voor mij een minder fijne klim ervaring was. Personeel is erg vriendelijk.
Fijne sportschool! Veel ruimte, zelfs bij drukte genoeg apparaten en losse gewichten. Vriendelijk personeel. Jammer dat er geen live groepslessen zoals yoga of power zijn. Wel zijn er video groepslessen en biking. Zou helemaal top zijn als de openingstijden net iets ruimer zijn.
Fijn om te komen, erg ruim opgezet, eigenlijk nooit te druk
Fijne ruime gym met grote variatie in sporten. De klassieke gym apparatuur, maar ook calisthenic mogelijkheden. En natuurlijk het allermooiste, een boulder wand. De prijs voor dit alles is erg goedkoop, zeker voor studenten. De medewerkers zijn ook altijd ontzettend aardig en behulpzaam. Avalon is voor mij het diamantje van Wageningen, waar ik het liefst mijn tijd spendeer.
Sta al een aantal jaar in geschreven bij avalon. Poosje niet geweest en weer opnieuw ingeschreven en contributie betaald. Daarbij zijn een aantal dingen fout gegaan met de betaling maar dat is zeer netjes opgelost door team avalon! Het is een mooie sportschool met goed apparatuur dat verdiende al 4 sterren! Maar het feit dat ze zo netjes met de klant omgaan maakt het die 5e ster meer dan waard! Klasse dames en heren van avalon wageningen! Ga zo door !!!!
Voor iemand die een alledaagse sportschool met een uitstekend sfeertje zoekt, is deze sportschool zonder twijfel aan te raden! Voor mensen die serieus aan krachtsport doen weightlift/powerlift wedstrijden heeft avalon het nadeel dat ze geen bumperplates hebben. Naast dit nadeel voor de minderheid, biedt avalon heel veel voor een kleine prijs helemaal voor studenten.
Bracht een bezoek aan de boulderhoek van deze gym en daar heb ik zeker geen spijt van, grote variatie aan routes van makkelijk tot zeer uitdagend. Zou leuk zijn als er ook een grading zou hangen, misschien een tip voor deze gym om dit door de klimmers te laten doen!
Prima sportschool, met veel apparaten en genoeg schijven. De dumbbells gaan echter wel maar tot 30 kg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid