facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Je kunt bij ons niet alleen ‘gewoon’ fitnessen maar ook elk half uur virtuele groepslessen volgen!"Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als Vlaardinger ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Hoogstraat 219. Gelegen in het oude Bristol pand, nabij het stadhuis. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, ongeacht je leeftijd. Bepaal zelf jouw tempo en favoriete training met onze fitnessapparatuur of groepslessen. Ontdek het zelf en kom gezellig langs, of schrijf je meteen online in."
Adres: Hoogstraat 219, 3131BB Vlaardingen
Telefoonnummer: +31238080888
Stad: Vlaardingen
Route: Hoogstraat 219
Postcode: 3131BB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Vlaardingen telefoonnummer, Basic-Fit Vlaardingen Openingstijden, Basic-Fit Schiedam, Fit For Free Vlaardingen, Basic-Fit Home club, Basic-Fit douches open, Basic-Fit proefmaand, Basic-Fit cadeaubon
Recensies
Sportschool midden in het centrum Vlaardingen, leuk naar winkelend publiek kijken. Fietsenstalling ernaast die bewaakt is. Ben Opzoek naar andere gym ipv sportcity waar nu zit , erheen gegaan, dagpas gaat via kiosk geen medewerkers te bekennen, dat was even wennen. Ook opzoek naar de kluisjes spullen in kon leggen, gaat met hangslotje. Toch snap ik dat voor velen drempel is om een gym binnen te gaan, als je niet weet hoe of wat het gaat. Gym ziet er oke uit 24/7 opendat is groot pluspunt Dumbells gaan tot 40 kg zou zwaarder mogen.....aangezien sportcity tot 36kg gaan en voor mij reden is om er weg te gaan bij de sportcity. Genoeg appratuur dat wel en natuurlijk oranje gekleurd. Op moment er kwam was redelijk rustig 07.30 vrijdag. Ziet er schoon uit, en toch opgeruimd, sportcity heeft personeel maar dan is het er vaak een zooitje, Muziek staat net iets te zacht, mag wat harder je lekkerder kan trainen. Alleen lid worden, gaat online. Dus keuze maken tussen sportcity/smartfit/basicfit Pluspunt basic fit 24/7 open Pluspunt smartfit 50kg dumbells Pluspunt sportcity huishoudelijke sfeer Minpunt basicfit connectie personeel Minpunt smartfit niet gevonden Minpunt sportcity niet willen veranderendumbells/appratuur Mensen die er trainen alle leeftijden bij basic fit, jong en oud, niet zo gemoedelijk als sportcity, maar je komt om er te trainen.
Heerlijk in alle rust trainen vroeg in de ochtend. Geen last van de aso's die in de late avond trainen en er een puinzooi van maken. Dankzij die ene aardige meneer sorry heb geen naam is s'ochtends alles weer aan de kant. Fijne plek om te sporten, centraal en voorzien van goede apparatuur als het niet wordt gesloopt ook fijn dat het 24/7 open is!
Aan de kleine kant waardoor alle apperaten op elkaar gepropt staan. Slechts 1 optie waardoor je vaak staat te wachten tot iets eindelijk vrij komt. Grootste gedeelte lijkt gereserveerd te zijn voor cardio apperatuur. Verder is de sfeer wel goed.
Schone, kleine, knusse gym en vriendelijk personeel. Enige nadeel is de bereikbaarheid met de auto, maar gelukkig woon ik op loopafstand : Mogelijkheid om gratis te parkeren op de Mozartlaan, onderaan de dijk, 5 min lopen warming up haha en dan ben je bij de basic
Slecht personeel, perverse oude mannen die opzettelijk achter je trainen om je aan te staren. Schimmel zo erg dat je het kunt ruiken.
Zeer schone club en vriendelijk personeel! Prettige sfeer om te sporten, leuk pluspunt in het winkelende publiek voor de grote raampartij. Locatie is prettig in het centrum. Basic fit biedt een dichte fietsenstalling. Alleen geen gratis parkeerplekken voor de auto.
Veel ruimte vriendelijk personeel veel toestellen beschikbaar je kan er terecht voor cardio en kracht training
Schoon netjes Wel altijd tot 22 uur druk
Over het algemeen een goede sportschool, netjes en goede kwaliteit equipment voor een lage prijs. Vriendelijk personeel. Het is alleen wel vaak erg druk en er staat te weinig equipment. De groepsles ruimte wordt praktisch nooit gebruikt maar er is wel een grote ruimte voor gereserveerd waar je niet je eigen workout mag doen.
Super, zeer vriendelijk personeel. Niet al te drukken locatie als je de goede tijdstippen uitkiest. Zeker en vooral een van de schoonste Basic Fit locaties waar ik geweest bent.. Vooral de teamleider is altijd bezig om de club er zo verzorgt mogelijk uit te laten zien. Jammer dat sommige leden er zo'n puinhoop van maken, vooral in de avond en nachturen.. Kom hier nogthans zeer graag :- wel één tip voor ALLE basic fits schaf meer kabel stations aan ipv onzinnige massagestoelen. Je moet onderhand een nummertjes systeem neerzetten om aan de beurt te komen....
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Basic-Fit met het openbaar vervoer


Vlaardingen, Liesveldviaduct 110 meter
126
156
56
Vlaardingen, Liesveldviaduct 130 meter
126
156
56
826
Vlaardingen, Stadsgehoorzaal 290 meter
126
156
56
826
Vlaardingen, Stadsgehoorzaal 310 meter
126
156
56

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Basic-Fit.

Vlaardingen sportschool/fitnesscentrum

openingstijden, locatie, vervoer. Hoogstraat 219 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Basic-Fit adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Basic-Fit. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Basic-Fit delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid