facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bartje Kringloopwinkel

Bartje Kringloopwinkel
Adres: Meerlaan 25, 4103 XZ Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 517 680
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Meerlaan
Huisnummer: 25
Postcode: 4103 XZ


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–16:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 10:00–13:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SlimBestraten.nl SlimBestraten.nl 541 meter
Recensies
Hele fijne en nette kringloop. Alles is goed geordend en schoon, en de prijzen zijn laag. Ik kan er goed slagen voor creatieve knutsel materialen en kleding, boeken en wat al niet meer. Ook de afdeling fournituren is heel netjes, je vindt hier kleine dingetjes als knopen en lint, overzichtelijk geordend en voor een kleine prijs. Ik kom er graag, ook om dingen te brengen. Het bonnetjes schrijven kost soms even tijd, maar dat weegt niet op tegen de voordelen.
Kringloop in een oud schoolgebouw. Je haalt een bonnetje voor wat je wil kopen bij de desbetreffende afdeling en betaalt die bij de kassa. Grote speelgoed afdeling, veel baby- en kinderspullen, veel huisraad. Vriendelijk personeel, sommige artikelen wat aan de prijs maar je kan hier goed slagen. We liepen met 3 kledingstukken, 2 gordijnen, een boek en een hoop kerstversiering naar buiten voor €20. Bezoekje waard als je toch in de buurt bent.
In het kader van de verhuizing zouden wij twee bureaus aan Bartje geven. In eerste instantie is er door een medewerker gekeken of er interesse was in de spullen. Dit was het geval. Dus fijn dat voor ons overtollige spullen nog een nieuwe bestemming krijgen.nnBij het ophalen ontstond er discussie omdat één bureau niet meer helemaal in elkaar zat het andere nog wel. Er zouden bij Bartje geen mensen zijn om vier ! schroeven weer vast te draaien.nVervolgens zijn de twee bureaus - na enige discussie - meegenomen. Overigens was degene die de bureaus kwam halen dezelfde persoon die was wezen kijken en die dus aangaf dat er interesse was.nAls het puur aankwam op de uitermate onvriendelijke houding, zou 1 ster al teveel zijn, maar het verhaal gaat verder.nnEven later brengen wij zelf een aantal dingen naar de AVRI. En wat zien wij daar in de bak met hout???? De bureaus...direct weg gesmeten bij de AVRI.nnAls de spullen niet gewenst waren, was het fijn geweest als dit direct in het eerste contact was aangegeven. Dan hadden wij er wellicht iemand voor kunnen vinden die er wel blij mee was geweest!nnBij verdere opruimwerkzaamheden slaan wij in het vervolg Bartje over!
Leuk maar ik vind dat gedoe met die bonnetjes onnodig ingewikkeld. Ook dat die openingstijden wisselen.
Zeer onvriendelijk en ondankbaar personeel. Ik keek ze aan, begroette ze vriendelijk, ze stopten met praten en keken mij van boven naar beneden aan en zeiden niks. Gingen weer verder met praten. Ik leverde spullen in en het werd aangenomen. Vervolgens zei iemand dat ze daar niet aan gingen beginnen met nakijken voor de grap, maar er zat er ondertoon in. Vervolgens sta ik in de rij om iets af te rekenen en hoor ik die mw. zeggen die mijn spullen aannam tegen iemand anders dat ‘mensen veel spullen hebben gegeven die ze nooit kwijt kunnen, wat moet je er mee’. Hier kom ik nooit meer en ik GEEF hier ook niks meer. Wat een nare sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid