facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balletschool Zeewolde

Balletschool Zeewolde

Geschiedenis

De balletschool staat o.l.v. Tilly Verhaar en er wordt lesgegeven in Peuter en Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazzdance, Musicallessen, Moderne dans, Streetdance, Boys only, Tapdance en Danspilates.

Bij Balletschool Zeewolde kun je terecht voor alle leeftijden en nivo's. Voor iedereen wordt een geschikte les uitgezocht. De balletschool is erkend door de NBOB en de NBDK en staat gerant voor veel dansplezier en kwaliteit. Er wordt lesgegeven door gediplomeerde docenten. Iedereen is welkom in de balletschool om les te komen nemen. Elke leerling wordt ingedeeld naar zijn/haar nivo om zo optimaal de les te kunnen beleven met vooral veel dansplezier. Daarnaast bieden wij de getalenteerde leerlingen de mogelijkheden om zich te ontwikkelen voor een vervolgopleiding op professioneel niveau.

Kom langs of neem contact op voor het nemen van een gratis proefles!

Adres: Gedempte Gracht 5, 3894 BA Zeewolde
Telefoonnummer: 036 523 63 93
Stad: Zeewolde
Route: Gedempte Gracht 5
Postcode: 3894 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Dansles Zeewolde, Zeewolde LIVE, Zeewolde concert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amy's Dans Studio Zeewolde & Almere-Poort Amy's Dans Studio Zeewolde & Almere-Poort 493 meter Ik dans al zo'n 10 jaar bij Amy in de volwassen groep en ga nog steeds met veel plezi...
Recensies
Top dansschool... Wordt les gegeven met passie voor het vak en goede lessen
Een leuk kinderfeest gehad: kinderen oefenen in een middag een ballet dans op basis van frozen.
Super leuke dansles met groep 6/7 vandaag bij de balletschool.
Vertaald door Google Het is alweer een tijdje geleden dat we hier kwamen. Mooie plek, goede prijs en vooral een getalenteerde, vriendelijke leraar. Ik raad ten zeerste aan. Origineel It was quite a while ago that we came here. Lovely place, good price and above all a talented, friendly teacher. I highly recommend.
Vertaald door Google Zeer goede school voor een zeer goede prijs. De trainer is een zeer getalenteerde en vriendelijke dame. Supergoed voor kinderen. Origineel Very good school for very good price. The trainer is a very talented and kind lady. Supergoed for children.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid