facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amy's Dans Studio Zeewolde & Almere-Poort

Amy's Dans Studio Zeewolde & Almere-Poort

Info

Amy's Dans Studio | Knows how to dance.
Dé dansstudio voor jong en oud, amateur en semi-professional in omgeving Zeewolde en Almere-Poort & Nobelhorst

Geschiedenis

Bij Amy's Dans Studio kun je terecht voor professionele danslessen waar een sociale sfeer, jezelf kunnen zijn en het ontwikkelen van jouw danstalent voorop staat.

Amy's Dans Studio werkt met professionele docenten met ervaring en kennis van de dansstijl waarin zij lesgeven.
Zij leren jou graag alle ins en outs en de coolste moves in de dansstijlen Hiphop, Streetdance, Breakdance, Dancehall en nog veel meer.

Heb jij een grotere ambitie en wil jij de stap zetten naar het dans werkveld ? Geen probleem !
Bij Amy’s Dans Studio kun jij naast de recreatieve lessen ook terecht voor speciale talentklassen. Hier kan jij d.m.v. persoonlijke coaching en training klaar worden gestoomd voor het échte werk.
De talentklassen zijn vanaf 7 jaar en ouder.

Amy’s Dans Studio is een vooruitstrevende dans studio voor alle leeftijden die de beste danser in een ieder naar boven haalt.
Dit doen wij d.m.v. de 4 P’s.
Passie, Professionaliteit, Persoonlijke aandacht en vooral veel Plezier.



"De dansschool in regio Almere, Nobelhorst & Zeewolde. Volg danslessen in hiphop, streetdance, modern, ballet en afro dans. We specialiseren ons in talentonwikkeling, danslessen en demoteams. Ook geven we privelessen voor bepaalde gelegenheden. Meld je nu aan voor een gratis proefles!"
Adres: Marsweg 12, 3893 GA Zeewolde
Telefoonnummer: 00310624365538
Stad: Zeewolde
Route: Marsweg 12
Postcode: 3893 GA



op zoek naar gerelateerd: Dansschool Almere Haven, Ballet volwassenen Almere, Peuterdans Almere, Kpop DANSLES Almere, Stijldansen Almere, Dansstudio Yvette, Beste Hiphop dansschool Nederland, Jazz ballet Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balletschool Zeewolde Balletschool Zeewolde 493 meter Top dansschool... Wordt les gegeven met passie voor het vak en goede lessen
Recensies
Ik dans al zo'n 10 jaar bij Amy in de volwassen groep en ga nog steeds met veel plezier! Altijd gezellig en ze bedenkt elke keer weer leuke dansen voor ons!
Met heel veel plezier ga ik na 8 jaar nog elke week naar dansen. Het is altijd gezellig en ik voel me altijd welkom. Super blij dat ik hier dans!!!
Het is super leuk om bij Amy’s dansstudio te dansen. Ik zit al 7 jaar bij haar en ik ga er elke keer met plezier naartoe!
Wat is dit een fantastische dansschool! Professionele begeleiding, zeer ervaren docenten die daarnaast ook zorgen voor een hele gezellige sfeer en positieve energie!
De volwassenen les bij Amy’s dansstudio is tof. Verschillende dansstijlen op niveau. Ik dans al jaren bij Amy en nog steeds met veel plezier
Het is altijd super leuk en gezellig! Ik heb hier echt al veel geleerd:
Superleuke en goede dansschool!!! Goede combi van professionaliteit en plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid