facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij van Esch Roden

Bakkerij van Esch Roden

Info

Proef 't Pure Ambacht - iedere nacht/dag worden met veel Zorg, Liefde en Passie voor het vak allerlei soorten Brood, Banket en Gebak gemaakt.

Geschiedenis

Proef 't pure ambacht!
Al meer dan 100 jaar van vader op zoon. Een echt familiebedrijf.
Iedere dag/nacht worden voor u met zorg en liefde voor het vak allerlei soorten BROOD gebakken, vele soorten GEBAK en BANKET gemaakt. Alle producten worden klaargezet voor onze eigen bezorgers.

Onze bezorgers brengen alles naar de winkels, waar onze winkeldames u heel graag helpen met het maken van een goede keuze.

Hebt u speciale wensen? vertel het ons, in overleg is er heel veel mogelijk!

Wilt u per mail bestellen? ook dat kan. via [email protected]

Een BRUIDSTAART? ook deze maken we geheel naar uw wens. Graag maakt onze banketbakker dan een afspraak met u om alles goed door te spreken.

Een VERS BELEGD BROODJE? met Liefde maken wij dit voor u klaar. Er is een ruime keuze aan soorten broodjes en beleg.

Kop soep, koffie / thee of een ander drankje? om mee te nemen of even gezellig kiezen voor een momentje rust in onze croissanterie? ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Een krantje ligt voor u klaar.

Graag tot ziens in onze winkel!



"Brood- en banketbakkerij winkel"
Adres: Albertsbaan 23, 9301 KS Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050-5016312
Stad: Roden
Route: Albertsbaan 23
Postcode: 9301 KS


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij van Esch assortiment, Bakkerij van Esch munten, Bakkerij van Esch Groningen, Bakkerij van Esch Peize, Bakkerij van Esch Paddepoel, Van Esch Leek, Warme Bakker Groningen, Bakkerij van Esch facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar-Lunchroom De Berk Snackbar-Lunchroom De Berk 89 meter Dit is voor ons de beste lunchroom/snackbar in de wijde omgeving, we komen er al jare...
De Smulpaap De Smulpaap 147 meter Beste snackbar van roden en omstreken! Kom hier al 25 jaar. Helaas waren ze een aanta...
Bakker Bart Roden Bakker Bart Roden 152 meter Even een bakkie doen bij Karel, was de opdracht van vrouwlief. Dus op de terugweg uit...
Brink 15 Brink 15 192 meter Het eten en drinken is hier altijd supergoed en de bediening is vriendelijk en altijd...
Recensies
Slechte service. Belegd broodje is koud, en je moet meer betalen om het broodje in de bakkerij op te eten, i.v.m. de afwas ?. Volgende keer gaan wij wel ergens anders heen.
Het ruikt er naar vers gebakken brood....... Natuurlijk kun je er gebak, brood, koeken en andere zaken kopen maar ook een heerlijk kopje koffie drinken. De zaak is goed onderhouden en je zit heerlijk met zicht op het centrale plein in Roden.
Altijd goed, heerlijke koffie, en fijne bediening.
Erg matig deze keer, broodje gezond zonder tomaat en ei......, een broodje niet warm..... en het was gewoon niet schoon: tafel vies, vloer ook. Niet echt een toonbeeld van netheid, zeker in deze tijd. Jammer, ben echt beter gewend hier. Dus toch nog 3 sterren; Als ik hier voor het eerst was geweest, had ik 1 ster gegeven....
Lekker gebak hoor, maar €14,95 voor een 6-persoons slagroomtaartje uit de vriezer notabene!? Die haal ik wel bij de Lidl, net zo lekker.
Na een stevige ochtendwandeling was deze bakker de enige winkel in Norg waar al vroeg in de morgen leven in de 'bakkerij' was. Goed en vriendelijk geholpen, heerlijke verse bolletjes en croissants meegekregen!
Slecht dat de prijs vd koeken niet per pak erop staat. Maar per koek.
Fijne bakkerij lekker brood en ook lekkere koffie
Lekker brood bij van Esch, leuke winkel past bij Peize
Net oliebollen gekocht, maar dat valt tegen. Smakeloos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid