facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Bart Roden

Bakker Bart Roden

Info

De lekkerste bakker van het noorden, met een gevarieerd aanbod in brood, snacks, gebak, belegde broodjes, seizoensproducten en warme en koude dranken.

Geschiedenis

De eigenaar met liefde en passie voor brood en banket heeft inmiddels al 34 jaar ervaring in de bakkerswereld.



"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: Heerestraat 112, 9301 AH Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0505018683
Stad: Roden
Route: Heerestraat 112
Postcode: 9301 AH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Bart broodjes, Bakker Bart bezorgen, Bakker Bart lunch, Bakker Bart bestellen, Bakker Bart openingstijden, Bakker Bart ontbijt deal, Bakker Bart Enschede, Bakker Bart menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij van Esch Roden Bakkerij van Esch Roden 152 meter Slechte service. Belegd broodje is koud, en je moet meer betalen om het broodje in de...
Recensies
Even een bakkie doen bij Karel, was de opdracht van vrouwlief. Dus op de terugweg uit het hoge noorden we kwamen bijna door Roden maar even gestopt voor een bakkie en een broodje. Karel was er helaas niet, maar toch wel even genoten van een heerlijk bakkie espresso en een nog lekkerder warm saucijzenbroodje. De aankleding van de zaak is mooi, fijne stoelen om op te zitten, schone tafels en het belangrijkste; gastvrije en vriendelijk personeel. Aanrader!
Heerlijk broodje gegeten bij Bakker Bart. Voor ons was dit de eerste keer. Bij binnenkomst moesten we even wachten, maar dat was verder geen probleem. Er stond maar een medewerker in de gehele winkel en die was ook niet de snelste. Hierdoor gingen veel bezoekers zonder eten weg, omdat het allemaal wat langer duurde. De broodjes waren erg lekker. Het enigste nadeel vond ik, dat er rond lunch tijd amper nog broodjes waren en we hierdoor weinig keuze hadden. Voor de rest een aardige, behulpzame medewerker. Tijdens het weggegaan wenste ze ons nog een fijne dag. Top service en we komen zeker terug!
Oke er hangt een prijskaartje aan Maaaar dat proef je ook Koeken gekocht heerlijk
lekker stokbroodje gezond gehad
Altijd veel keuze, en personeel is zo aardig handen te wassen/andere handschoenen aan te doen als je erom vraagt na beleggen van verse broodjes voor anderen met carpaccio etc, wel zo fijn
Bart heeft zijn bakkerij vergroot met extra zit/eet gelegenheid. Het totaal is mooi vormgegeven en architectonisch verantwoord. De broodjes zijn in veel smaken en vormen te krijgen kopen en zijn lekker. Een echt groot aandachtspunt, lees nadeel, is de zeer onhandig geplaatste bestelcounter. De doorgang naar het zitgedeelte is erg smal en juist daar moet je de broodjes bestellen, wachten op het klaarmaken en dan pas doorlopen. Daar had beter over nagedacht kunnen worden.
Heerlijke lunchdeal op een lekker rustig plekje in Roden
Mooie winkel..lekkere broodjes die je ter plaatse kunt nuttigen veel keuze en brood..maar niet goedkoop..
Heerlijke verse broodjes en nu ze bezorgen coronatijd bestellen we er wekelijks. Dus ik hoop dat ze ook na deze crisis blijven bezorgen.
Het is 20 over 1 in de middag en geen witte Bartjes, hardebollen en stokbroden meer. K.U.T bakker bart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid