facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Bart

Bakkerij Bart
"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: Heuvelstraat 85 , Tilburg 5038 AC, NL
Telefoonnummer: 013 581 0716
Stad: Tilburg
Route: Heuvelstraat 85
Postcode: 5038 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: bakker bart prijzen, bakker bart haaksbergen, bakker bart amsterdam, bakker bart utrecht, bakker bart haarlem, bakker bart breda, bakker bart den haag, bakker bart ontbijt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bagels & Beans Bagels & Beans 123 meter Super lekker gegeten in een enorm gezellig ingerichte ruimte! Personeel was erg vrien...
Recensies
Lekkere verse baguette warme pittige kip! Vriendelijke snellegasten achter de toonbank. Miste alleen toilet?
Een geweldige ervaring. Als klant wordt je bij deze bakker Bart door het personeel erg goed behandeld. Het superfrikandelbroodje was super lekker en het stuk pepperoni pizza ook. Ze maken het ook nog eens voor je warm. Ze hebben een goed oog voor kwaliteit. Toen we in de winkel waren haalde ze de broodjes uit de zon zodat ze niet gingen "zweten". Echt top voor een bakker Bart, goed eten. Goeie service.
Deze zaak verdient het woord "bakker" niet in de naam. Het is fastfood: een vette hap op slap en smakeloos brood. De wc's kosten 50 cent, maar hebben niet eens een fatsoenlijk zeeppompje. Echt schoon was het allemaal ook niet.
Taai broodje carpaccio gekregen egt belachelijk ! Je meld je bij de balie en je word uitgelachen en ze zeggen dit is gewoon goed en ik ga niet in discussie Is wat zich de manager noemt ene kha. Kortom geld weg en zoek het uit. Egt een belachelijke firma ! En vooral voor zo’n duur broodje Dus ben gewaarschuwd !!!!
Ik heb vanavond een kippanini gekocht, de kip was oud stonk… na aandacht te hebben gekregen, geen interesse van het personeel‍ personeel heeft het geld niet teruggegeven, ook niet ingeruild voor verse panini geen enkele interesse… ik raad het niet aan!!!!
21 euro voor een paar broodjes en wat drinken afrekenen en als je peuter gebruik moet maken van het toilet laten ze je 50 cent pinnen. Zo ga je niet met klanten om.
Lekker brood, broodjes en snacks. Je wordt er snel en vriendelijk geholpen.
Heerlijke broodjes ed. En moet echt zeggen dat het personeel erg vriendelijk is. Fijn om te komen.
Nog altijd lekkere broodjes maar de hygiëne vanaf de trap is rampzalig.
Het lijkt net of de broodjes elke keer lekkerder en beter worden. Fantastische bakker!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid