facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVV Light-Sound

AVV Light-Sound

Info

AVV Sound heeft een getraind oog en oor in het verzorgen van licht en geluid. Iedere productie of presentatie presenteren wij op de juiste manier.

Geschiedenis

AVV Sound heeft een getraind oog en oor in het verzorgen van licht en geluid. Iedere productie of presentatie wilt u uiteraard op de beste manier laten zien en horen.
Het vinden van de balans is waar wij ons sterk voor maken. Het gaat er niet om dat het geluid hard staat maar dat het een goede balans heeft, net zoals dat het licht zo moet afgesteld staan dat het de juiste sfeer weergeeft zoals u dat wilt. juiste sfeer weergeeft die u nodig heeft.

Voor ons is het ervaring waardoor wij uw boodschap, gesproken of gezongen bij het publiek op de juiste manier binnen brengen zonder hinderlijke randverschijnselen.

Wij zijn thuis binnen de diverse takken van licht en geluid zoals:
- school-, bedrijfspresentaties en manifestaties
- ondersteuning met muziek
- debatten, bijeenkomsten, seminars en congressen
- optreden van band, solist(e), combo, koor, concert of musical

De juiste balans in licht en geluid zorgt ervoor, dat u zich alleen hoeft te richten op waar u mee bezig wilt zijn. Zonder zorgen kunnen vertrouwen op het juiste geluid en de correcte belichting voor dat wat voor u belangrijk is!



"Een audio visuele oplossing nodig wij helpen u graag verder"
Adres: Odijk
Telefoonnummer: 0306570845
Stad: Odijk



op zoek naar gerelateerd: Oefenruimte Bunnik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouder Anita's Hummelhonk Gastouder Anita's Hummelhonk 435 meter Onze zoon gaat nu bijna een jaar met veel plezier 1 dag in de week naar Anita. Voor o...
ARO - Atelier Ruimte Odijk ARO - Atelier Ruimte Odijk 475 meter Heel toegankelijke en gezellige workshop freaken met verf acryl gieten gevolgd, prijs...
Most Light & Audio Most Light & Audio 577 meter Verhuur en verkoop van professioneel licht, geluid en drive-in shows.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid