facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ARO - Atelier Ruimte Odijk

ARO - Atelier Ruimte Odijk

Info

Leuke en goedkope workshops vanaf €15,-




Geschiedenis

ATELIER PLEKKEN (±4)
In een grote lichte ruimte van ± 80m2 met keukenhoekje.
€ 125,- per maand (p.p.)
inclusief energiekosten, wifi, werktafel, stoel, stellingkasten en onbeperkt toegang met eigen sleutel!
(vanaf medio december)
Laat lekker al je spullen staan om er een volgende keer mee verder te gaan!

Vlakbij Bunnik en afrit snelweg.
± Half uurtje (hoofd leegfietsen), of ± 10 minuten (auto) vanaf Utrecht.
Gratis parkeren op Zeisterweg.

Maak gerust een afspraak om de ruimte te komen bekijken. Welkom!

Interesse:
mail: [email protected]
FB: ARO
tel : 030-2901209 / 06 28122112



"Leuke GOEDKOPE CREATIEVE WORKSHOPS incl. materiaal en drankje. Bekijk op de website het aanbod en geef jullie keuze en een voor jullie geschikte datum door, dan proberen wij dat in te passen.Workshops zijn mogelijk op elke werkdag om 13:30 en 19:00/19:30 uur, ook voor groepen tot 30 personen bedrijfsuitjes / feestjes. Eventueel de ruimte aansluitend huren voor een gezellig samenzijn gebruik van keuken is ook een optie.GRATIS PARKEREN en zeer CENTRAAL vlakbij Utrecht en AFRIT SNELWEG gelegen.VERHUUR ATELIERPLEKKEN en RUIMTES te gebruiken als workshop-, vergader-, les-, hobbyruimte, of als je ruimte nodig hebt voor een gezellig onderonsje.Incl. wifi en gebruik van keuken. Afname vanaf 2 uur, ongeschikt voor grote feesten."
Adres: Zeisterweg 81 C, 3984 NK Odijk
Telefoonnummer: 0302901209 / 0628122112
Stad: Odijk
Route: Zeisterweg 81 C
Postcode: 3984 NK



op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje Odijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouder Anita's Hummelhonk Gastouder Anita's Hummelhonk 55 meter Onze zoon gaat nu bijna een jaar met veel plezier 1 dag in de week naar Anita. Voor o...
AVV Light-Sound AVV Light-Sound 475 meter AVV Sound heeft een getraind oog en oor in het verzorgen van licht en geluid. Iedere ...
Most Light & Audio Most Light & Audio 518 meter Verhuur en verkoop van professioneel licht, geluid en drive-in shows.
Recensies
Heel toegankelijke en gezellige workshop freaken met verf acryl gieten gevolgd, prijs is ook zeer vriendelijk, goed bereikbaar en makkelijk parkeren.
Het was een leuke leerzame workshop freaken met verf. Ik heb er veel van geleerd. Dank je Marjolein.
Wij hebben een hele leuke gezellige middag gehad. De sfeer was meer dan goed en ik denk nog wel een keer terug te komen.
Het was erg goed verzorgde workshop. We hebben erg genoten. Dat freaken met verf is super leuke techniek. We komen zeker een keer terug.
Geweldige plek in Odijk. Wat een fijne ruimte en zóveel mogelijkheden. Marjolein is geordend dus het atelier is netjes en schoon. Ik heb nu 2x acryl gieten gedaan en ga beslist nog een keer. Ook leuk met een groepje vriendinnen. Je kunt hier echt van alles, sieraden maken, kunstbloemen, dromenvangers, te veel om op te noemen. Prijs is toegankelijk. Kortom hele fijne plek om je creativiteit te laten stromen en je gaat beslist met wat moois naar huis.
Workshop freaken met verf gedaan en wat was dat leuk! Je hoeft niet creabea te zijn om hier wat schitterends van te maken. Het is een fijne locatie, ruim atelier en makkelijk om te parkeren. Dan ook nog een enthousiaste gastvrouw die goede uitleg geeft...alle ingrediënten voor een gezellige workshop met familie, vrienden of collega's.
We hebben genoten van de workshop glashanger maken met een prachtig resultaat. Ook de uitleg en begeleiding van Marjolein is heel professioneel en super gezellig. We komen snel weer terug voor een van andere workshops, genoeg keus!
Ontzettend leuke en leerzame workshop “Freaken met verf” gedaan. Goede uitleg en begeleiding.
Aanrader: een goed atelier voor diverse workshops. Het maken van de kerstster met loodband en glasverf was erg leuk om te doen. Gezellig en prima instructies. Ik ben zeker van plan om nog een andere workshop te gaan volgen hier!
Met collega's hebben we weer een workshop gevolgd bij Marjolein. Het was wederom een geslaagde avond en iedereen ging blij naar huis met zijn/haar creatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid