facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVD-Glas

AVD-Glas
"AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum, Baarn, Soest en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats. Bij ons bent u aan het goede adres voor het inbouwen van bestaand glas in lood in isolerend dubbelglas en het plaatsen van nieuw glas-in-lood in isolatieglas.AvD-Glas maakt jaren '30 en traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood. Vrijblijvende offerte via onze website."
Adres: Mozartweg 67 A , Amersfoort 3816 LM, NL
Telefoonnummer: 06 52472812
Stad: Amersfoort
Route: Mozartweg 67 A
Postcode: 3816 LM



op zoek naar gerelateerd: Glas in lood cursus Hilversum, Glas in lood cursus Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heren van Amersfoort Heren van Amersfoort 1 km We hebben al drie nieuwbouw huizen gedaan met Heren van Amersfoort en wederom het 4e ...
Xenos Xenos 1 km Vestigingstad Amersfoort heeft een gezellige centrum met veel terrasjes en cafeetjes ...
Domein Domein 1 km
Blokker Blokker 2 km
Amersfoort Waterbeddencentrum Amersfoort Waterbeddencentrum 2 km Goede winkel met een vriendelijke verkoper. Als er iets is hoef je maar te bellen en ...
Truste Truste 2 km TRUSTE AMERSFOORT Tempur kussens werden met 50% verkocht maar h...
Beter BED Beter BED 2 km Goed geholpen door het personeel. We hebben het juiste bed voor ons gevonden. Bedankt...
Back Back 2 km
Delancey'S Delancey'S 2 km
Roobol Woonwinkels Roobol Woonwinkels 3 km Er ging een aantaal keer mis wat communicatie betreft met sommige medewerkers van Rob...
Beddenreus Beddenreus 3 km Wat een fantastische service van onze nieuwe favoriete verkoper Awinash. Eerder op d...
Kok Wooncenter Kok Wooncenter 4 km Goed. Adviseur neemt tijd om wensen te inventariseren met een kopje koffie. Toont dan...
Blokker Blokker 4 km
Recensies
Annemiek heeft mijn glas in lood raampje keurig hersteld. Vriendelijk Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Glas in lood tussen dubbel glas in oude Utrechtse deur verpicht voor politiekeurmerk Verwijdert en geplaatst door Ad van Doorn. Erg fijn contact met Annemiek. Resultaat boven verwachting. Creatief en secuur, een echte aanrader.
Annemiek heeft onze oude glas en lood ramen met veel aandacht voor de ramen zelf erg mooi weer tot leven gebracht.
Zeer prettige samenwerking. Annemiek denkt echt mee en geeft de verschillende mogelijkheden goed weer. Ook zijn er volop mogelijkheden om eea uit te proberen qua glassoorten. Het eindresultaat is geweldig! Heel erg tevreden mee. Duidelijk vakmanschap.
Prachtig resultaat door Annemiek. Ze heeft op basis van een bestaand glas-in-lood raam, nieuwe glas-in-loodramen gemaakt en geplaatst in rest van de woning. Niet van het origineel te onderscheiden. Zeer te spreken over haar vakmanschap.
Wij hebben een huis uit 1924, waar geen glas-in-lood meer in zat. We konden dus helemaal zelf ons ontwerp bepalen. Leuk, maar voor ons helemaal nieuw en dus ook een stevige uitdaging. We hebben daarbij veel inspiratie kunnen putten uit de website van AvD-glas. Met onze eerste ideeën op papier zijn we naar het atelier van Annemiek gegaan. In het atelier hebben we toch weer hele nieuwe inspiratie en advies opgedaan en ons ontwerp omgegooid. Geduldig heeft Annemiek al onze schetsen op zich af zien komen en voorzien van een advies. Met het uiteindelijke resultaat zijn we meer dan tevreden, mooier nog dan we hadden verwacht!
Prachtig, origineel ontwerp van onze raampjes in de nieuwgebouwde serre. Het lijkt alsof ze er altijd al zaten in ons jaren dertig huis, terwijl het tegelijk een ontwerp naar onze smaak en met een hint naar het oorspronkelijke en nog aanwezige raam naast de voordeur is. Annemiek werkt netjes, professioneel en is een prettige persoon.
Wij hebben het glas-in-lood raam naast onze voordeur in isolatie glas laten plaatsen en dat is keurig uitgevoerd door AvD-Glas. Wij zijn er heel blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen. Het proces is duidelijk en snel verlopen, het eindresultaat prachtig en wij merken nu al een stuk minder kou in onze hal. Doen dus!
Ik heb al meerdere klussen door Annemiek uit laten voeren, en dat naar volle tevredenheid. De laatste klus betrof het geheel renoveren van twee glas-in-lood deuren en dat is schitterend gebeurd. Prima werk voor een goede prijs. Wat mij betreft een aanrader!
Goede service! Er was vocht tussen ons glas in lood in dubbelglas gekomen. Annemiek heeft ervoor gezorgd dat het er weer netjes uit ziet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid