facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kok Wooncenter

Kok Wooncenter
"De magie van persoonlijk en echtDe computermuis wordt vaak gehanteerd als een toverstaf voor het ontwerpen of stylen van een droominterieur. Dat is helaas een sprookje. Want je huis is geen virtual reality, het is juist het echte leven in zijn puurste vorm. De plek bij uitstek waar je wilt ervaren, voelen, aanraken, genieten, bewegen, ruiken, proeven, spelen, luisteren, zijn. Een interieur maken is dan ook geen computerwerk maar mensenwerk.Laat je nieuwe interieur daarom beginnen in onze verleidelijke, sfeervolle woonwinkel. Hier is de wereld van het wonen tastbare werkelijkheid. Overal ben je omringd door de mooiste meubels en de aantrekkelijkste woonaccessoires, voor een groot deel van Nederlandse ontwerpers en fabrikanten."
Adres: Hamseweg 18 , Amersfoort 3828 AD, NL
Telefoonnummer: 033 480 1441
Stad: Amersfoort
Route: Hamseweg 18
Postcode: 3828 AD



op zoek naar gerelateerd: Kok Wooncenter outlet, Kok Wooncenter Amersfoort openingstijden, Kok Putten banken, Kok meubelen Putten, Kok Putten uitverkoop, Meubel Outlet Hoogland, Kok Wooncenter fauteuils, Kok wooncenter kasten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 2 km
Beddenreus Beddenreus 2 km Wat een fantastische service van onze nieuwe favoriete verkoper Awinash. Eerder op d...
Roobol Woonwinkels Roobol Woonwinkels 2 km Er ging een aantaal keer mis wat communicatie betreft met sommige medewerkers van Rob...
Truste Truste 2 km TRUSTE AMERSFOORT Tempur kussens werden met 50% verkocht maar h...
Beter BED Beter BED 2 km Goed geholpen door het personeel. We hebben het juiste bed voor ons gevonden. Bedankt...
Blokker Blokker 2 km
Back Back 2 km
Delancey'S Delancey'S 3 km
Domein Domein 3 km
Heren van Amersfoort Heren van Amersfoort 3 km We hebben al drie nieuwbouw huizen gedaan met Heren van Amersfoort en wederom het 4e ...
Xenos Xenos 3 km Vestigingstad Amersfoort heeft een gezellige centrum met veel terrasjes en cafeetjes ...
Recensies
Goed. Adviseur neemt tijd om wensen te inventariseren met een kopje koffie. Toont dan de productlijnen in winkel die voldoen en kont m.b.v programma tot verschillende ontwerpen. Keuze met advies volgt hierna.
Lekker mixen en matchen voor je nieuwe woning. Vloeren, wand en raambekleding, meubels en accesoires, ze hebben het allemaal. Ook de expertise van woonstyliste Astrid bevalt ons uitstekend. Update 10-04-23, vandaag akkoord gegeven op de offerte, mooi pakketje met stalen meegekregen en ook nog een feestelijk verpakt flesje wijn. Echt een voorbeeld van hoe je een klant / leverancier relatie aanpakt.
Mooie winkel en prettig personeel. Helaas geen praktisch wandmeubel. Wel vaak, zoals overal weinig opbergkast. Deel voor glazen/bar, helaas. Open stukken, voor Libelle dingen zat. De Hülsta afdeling is smullen, maar das teveel €..van het goede. Nog een glaskastje ? 30cm erbij links en dan wel voldoende opberg ruimte. Wij kunnen functie voor vorm, nog niet vinden. Vorm voor Functie is er zat...
Mooie winkel, kwaliteitsmeubelen, vriendelijk personeel, parkeerruimte genoeg.
Voor het eerst sinds langere tijd bij kok wooncenter langs gegaan ter oriëntatie van een bank. Hoe mooi de winkel ook is en de producten ook zijn niemand die de moeite nam ons even aan te spreken of ze iets konden betekenen. Achter de balie waren collega's werkprocessen aan het bespreken maar de onpersoonlijke indruk die Kok bij ons achter liet maakt dat wij niet meer terug zullen gaan. Jammer!
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Alle ruimte en gelegenheid om rustig rond te kijken. Vervolgens werden we geholpen door een adviseur die oprecht meedenkt en onze wensen weet om te toveren naar een concreet advies.
Fijne winkel met mooie spullen. Zeer aardige en deskundige verkoopster.
We twijfelden over de kleur van aanschaf van onze meubels. Het was geen probleem om kleurstaaltjes mee naar huis te nemen en die twee dagen later terug te brengen: top service! Daarnaast dachten ze echt mee met het samenstellen van verschillende meubels voor onze woonkamer.
Een verademing ten opzichte van veel andere wooncenters! Mooie spullen van goede kwaliteit en een verkoper die oprecht met je meedenkt en de wens en het belang van de klant voorop stelt!
Wat een mooie winkel! En heel prettig personeel, men nam echt de tijd en denkt met je mee, voelen goed aan wat je nu werkelijk zoekt, ook als je dat zelf nog niet wist.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid