facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Leek

Autoservice Leek

Info

Autoservice Leek is een bedrijf waar u alle voorkomende reparatie -en onderhoudswerkzaamheden aan uw personen of lichte bedrijfsauto kunt laten uitvoeren.



"Autoservice Leek, voor al uw auto-onderhoud en occasions"
Adres: Molenwieck 7, 9351ND Leek
Telefoonnummer: 0594-511962
Stad: Leek
Route: Molenwieck 7
Postcode: 9351ND


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Busje huren Leek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Doornbosch Autobedrijf Doornbosch 2 km Super service. Kwamen onverwachts op vrijdagmiddag ivm remproblemen. Werden netjes te...
Autobedrijf Pompstra Leek Autobedrijf Pompstra Leek 2 km Wij hebben een prachtige renault clio estate gekocht, en zijn vriendelijk en eerlijk ...
Auto Egberts Auto Egberts 3 km Een panda automaat met schakelproblemen heen gebracht. En na reparatie een fantastisc...
Autoservicevisser Autoservicevisser 3 km Vriendelijk erg behulpzaam zeer kundige monteurs en ook erg belangrijk ze zijn niet d...
Recensies
Deze garage leverd vakwerk, en geeft echt goede service. Redelijke prijzen en net werk. Houden kontakt als ze iets vinden en overleggen alles. Echt een aanrader.
Weer hebben ze ons goed geholpen en van advies voorzien. Dit bedrijf is een aanrader.
Super monteurs tegen eerlijke prijzen. Vergeet de merkdealer en ga hierheen, kreeg ik te horen van iemand. En ze maken het zeker waar tot nu toe!
Auto was gestrand langs de snelweg, motor kapot. Ze hebben hem opgehaald en nagekeken. Was niet meer te redden. Ze waren erg eerlijk en gingen hem dus ook niet meer repareren. Auto hebben ze voor me afgevoerd. Bovendien heeft het me geen cent gekost ze hebben de kosten één op één afgestreept tegen het inleveren van mijn auto bij de sloop. Koste me dus ook geen extra tijd en moeite. Al met al super geregeld!
Onlangs een Renault Scenic hier gekocht en een eerlijke handel gedaan. Vriendelijke mensen en heb niet het gevoel dat je de auto voor niet al te veel geld bij een handelaar heb gekocht. Zijn dik tevreden!! Ga zo door!!
Ontzettend goede service met betrouwbare, toffe eigenaren die een flinke stap verder gaan als de gemiddelde garage. Zelfs vanuit Amsterdam rij ik graag een stukje om zodat ik mijn auto-onderhoud in Leek kan laten doen.
Bij deze garage houdt men rekening met uw portemonnee en uw specifieke wensen. Hier krijg je het gevoel dat er net dat beetje meer wordt gedaan waar je zelf niet om hoeft te vragen. Sterk aan hun dienstverlening is dat ze mij eerlijk en uitgebreid vertelden wat er aan mijn auto is gedaan. Daarnaast vervangen ze alleen die onderdelen die echt nodig zijn. Wat mij betreft zijn Ruben en Jochem een goed team en goed bezig met hun garage. Leuke gasten, ga zo door!
Onlangs hier mijn oude autootje ingeruild. Vriendelijk en goed geholpen, er wordt echt de tijd voor je genomen. Voelt als een eerlijke garage.
Lage kosten. Hoge kwaliteit. Goed overleg. Eerlijk en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden over deze garage.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid