facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Egberts

Auto Egberts

Info

Fiat dealer & Bosch Car Service.
Auto Egberts: Auto&Camper techniek, Verhuur&lease.



"Bosch Car Service Auto Egberts voorziet u graag in het onderhoud van uw leaseauto of camper. Dat alles met vakmanschap en in overleg met u! Daarnaast bieden we u indien nodig representatief vervangend vervoer naar keuze. Ook voor jonge gebruikte occasions moet u bij ons zijn! Na jarenlang het Fiat dealerschap te hebben vervuld, besloten wij onze service uit te breiden met het Bosch Car Service concept. Hiermee zijn wij op technisch gebied klaar voor uw toekomstige auto!"
Adres: van t´Hoffstraat 4, 9351VH Leek
Telefoonnummer: 0594512464
Stad: Leek
Route: van t´Hoffstraat 4
Postcode: 9351VH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Leek, H en H auto Leek, Auto garage Leek, Auto Leek Euroweg, Autobedrijf Tolbert, Wierenga Leek, Auto Roden, Auto Rozema Leek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J&T Koeriers J&T Koeriers 136 meter Een jong en dynamisch koeriersbedrijf, voor pakket of pallet vervoer
Dijkhuis Koeriersdienst Dijkhuis Koeriersdienst 2 km Zit je met een logistieke uitdaging en of zeer belangrijke vracht die persoonlijk afg...
Klok Auto S Klok Auto S 3 km Super gemaakt
Autoservice Leek Autoservice Leek 3 km Deze garage leverd vakwerk, en geeft echt goede service. Redelijke prijzen en net wer...
Recensies
Een panda automaat met schakelproblemen heen gebracht. En na reparatie een fantastische schakelende panda weer op gehaald. Super service! En aardige en behulpzame mensen. Service die je de laatste tijd nog zelden tegenkomt.
Moeten het nog wel meer waarmaken, we hebben daar onlangs een auto gekocht en die moet nog geleverd worden, dan zien we verder.
Kom hier nooit weer. Hier heen gegaan om de auto na te laten kijken wat er aan de hand was. Dankbaar dat ze hier het ons wel konden vertellen. Werd een vrij prijzige reparatie. Niet mijn auto dus moesten we over nadenken. Ik vroeg op dat moment wat ben ik u verschuldigd met de portemonnee in mijn hand waarop de man zei nee is goed zo. En vervolgens kreeg ik de rekening met de post tot mijn verbazing!!!! Daar hou ik dus niet van.
Zeer slechte service, Met Harm afgesproken om een proefrit te maken met een elektrische auto. Bij aankomst stond de auto niet klaar en was niet opgeladen. Auto was vuil van binnen. Stickerresten van de vorige eigenaar was niet vermeld. Ik heb totaal 300km gereden naar naar deze garage voor nop. Geen sorry geen excuses. Telefoonnummer nog achtergelaten, maar niets meer vernomen. Voor mij geen auto Egberts.
Goede service, geen vervelende verkooppraatjes en nu we >4 maanden in de BMW i3 rondrijden kan ik ook zeggen dat we een betrouwbare auto hebben gekocht. Heel blij mee!!
Het was een eind rijden naar Leek, maar een mooie Citroen C3 opgehaald Mvg.Hennie Damste Berging
Zeer slechte aflevering van camper. Totaal geen service! Geen enkele serieuze poging om met een oplossing te komen. Nu, 3 maanden na aankoop, NOG NIET ALLES opgelost!!!!!!!!!!! Nog steeds worden we, telefonisch, aan het lijntje gehouden. We zijn zeer benieuwd of eea nog in 2020 zal worden opgelost. Ook begrijpen we totaal niet, waar de positieve recensies vandaan komen????
Verkoper heeft geen empatisch vermogen, denkt de wijsheid in pacht te hebben en is arrogant. Verder wil ik er geen energie insteken.
Toen ik met de bus richting garage reed, begon een enorm onweer. Onverwachts belde de garagemedewerker met het aanbod mij bij de bushalte op te halen. Wat een service. De prijs was goed en alle medewerkers heel vriendelijk.
We hebben bij auto Egberts een auto gehuurd van autohopper. Een aantal keer contact gehad. Erg vriendelijk en meedenken wat je nodig hebt. Dank je wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid