facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice KVD

Autoservice KVD
"Autoservice KVD B.V. Schinnen Autovakmeester is een universeel autobedrijf waar u o.a. terecht kunt voor auto-onderhoud, de APK-keuring en reparatie ongeacht automerk en bouwjaar. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw auto, blijft de auto betrouwbaar en kunt u veilig de weg op."
Adres: Kleine Breinder 6, 6365ET Schinnen
Telefoonnummer: 0642308844
Stad: Schinnen
Route: Kleine Breinder 6
Postcode: 6365ET


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: KVK, Auto Kees, Breinderveldweg 1 Schinnen, Autobedrijf Schinnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABS autoherstel Vrancken BV ABS autoherstel Vrancken BV 278 meter Op donderdagochtend bleken de spiegels van mijn Tesla gestolen. Donderdagmiddag zaten...
US motors US motors 1 km Joop is een vakman, Hij weet waar over hij praat.
Recensies
Slechtste service die ik in jaren heb meegemaakt. Meneer Kevin denkt dat hij boven de regels staat. Reparaties afgesproken en vervolgens deze niet nakomen. Een auto APK goedkeuren terwijl reparaties niet gemaakt zijn en je met een onveilige auto de weg op laten gaan. Telefonische contact gezocht, krijg je dan te horen dat er al meer uren in de auto zitten dan dat er geteld is. Dit is een reden voor bewust klanten onveilig de weg op laten gaan? Vervolgens de auto naar een ‘echte’ garage gebracht, hieruit is gebleken dat er door dit bedrijf bewust gesaboteerd is. Slangetje van het gaskleppen huis eruit getrokken…. Ik als klant ben hier behoorlijk van verbaasd. Een ding is zeker BOVAG wordt hiervan op de hoogte gebracht.
Kom hier al langere tijd en ga altijd tevreden naar huis. Eerlijk en vriendelijk personeel
Vriendelijke eigenaar, prettige Service en goed geholpen voor de APK keuring
Waardeloze firma. Enige positieve is APK zonder afspraak, voor mensen met veel tijd. Even voor een APK, eerst een uur gewacht, vervolgens wordt hij afgekeurd. Auto terug naar mijn monteur waar ik al 25 jaar kom. Terug voor de herkeuring weer een uur moeten wachten, vervolgens weer afgekeurd op een stofhoesje fuseekogel geen juiste maat zou zijn. Voor ons nooit meer en zeer zeker geen goede mond tot mond reclame. Vervolg keuring, andere garage met dezelfde auto. Monteur daar zegt nieuw hoesje. Auto goed gekeurd zonder problemen. Jammer dat het nu dubbel gekost heeft. Mijn monteur is op leeftijd, in de toekomst nieuwe monteur nodig maar in ieder geval niet hier.
Super goede service! Al jaren zeer tevreden.
Altijd vriendelijke en goede service. Zeer tevreden!
Mooie garage, klein begonnen inmiddels goed uitgebreid maar de service is nog altijd het zelfde gebleven. Koffie staat altijd klaar voor iedereen. Leuk betaalbare auto's Goede service en betaalbare uurtarieven voor onderhoud.
Kwam hier terecht omdat vorige apk keurstation is gesloten, je kunt hier zonder afspraak maken terecht, vriendelijke mensen, zelfs een punt waarop de auto afgekeurd zou kunnen worden werd kosteloos herstelt. Hier gaan we terugkomen. Ik beveel dit bedrijf aan
Fijne zaak met vriendelijk personeel. Apk zonder afspraak en ook reparaties tegen schappelijke tarieven. Nieuw vast adres.
Goede service voor een goede prijs. Fijn dat ze apk zonder afspraak hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid