facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABS autoherstel Vrancken BV

ABS autoherstel Vrancken BV

Geschiedenis

Autoschade ABS Vrancken herstelt autoschade snel en vakkundig, met aandacht voor uw auto én u. En dat al meer dan veertig jaar.

Expertiserapport en kostenraming, schadeherstel, vervangend vervoer en afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij: u hebt een zorg minder door onze complete en grenzeloze service.

Van krasje op uw bumper tot ingrijpendere schade, u zult er niets meer van zien. ‘Z.g.a.n.’?
Nee, beter nog!

U vindt ons aan de Breinderveldweg, op industrieterrein De Breinder, pal aan de A76 ter hoogte van Schinnen.



"Al meer dan 40 jaar herstelt schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Vrancken in Schinnen autoschade vakkundig en efficiënt. Wij zijn niet voor niets al jarenlang een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Bovag Erkend Schadeherstel met volledige garantie! Onze vakmannen doen dan ook regelmatig onderzoeken, om zo steeds meer kunde en kennis op te doen op het gebied van schadeherstel."
Adres: Breinderveldweg 4-6, 6365CM Schinnen
Telefoonnummer: 046-4770888
Stad: Schinnen
Route: Breinderveldweg 4-6
Postcode: 6365CM


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoservice KVD Autoservice KVD 278 meter Slechtste service die ik in jaren heb meegemaakt. Meneer Kevin denkt dat hij boven de...
Autoglas Limburg Autoglas Limburg 556 meter Top service door Edwin, inmiddels al in 5 jaar tijd de 3e ruit van verschillende auto...
US motors US motors 1 km Joop is een vakman, Hij weet waar over hij praat.
Recensies
Op donderdagochtend bleken de spiegels van mijn Tesla gestolen. Donderdagmiddag zaten er al weer nieuwe in, ze bleken die standaard op voorraad te hebben! Zonder het dossier van de leasemaatschappij binnen te hebben en dus goedkeuring hielpen ze me snel op weg. Topservice. Dank je wel nogmaals.
N.a.v. mijn recente bezoek i.v.m. een probleem dat veroorzaakt was door het schadeherstel van vorig jaar. Wil ik mijn beoordeling bijstellen en herschrijven. Waar ik vorig jaar totaal niet te spreken was over de service en zodoende, ook een negatieve recensie achterlaten had. Ben ik deze keer toch tevreden, dat men ondanks dat ik zo laat terug kom. Het probleem toch direct oplost. Het ging zich over een nieuwe achterlamp, die gemonteerd was tijdens het herstel: toen ik een lampje wilde vervangen, bleek deze zodanig dicht op de bumper te zitten dat er vrijwel direct een kleine lakschade ontstond. Dit heeft men zonder discussie bijgewerkt en gezorgd, dat de achterlamp nu geen gekraak meer kan veroorzaken. Ik ben daar dus erg blij mee, want het gekraak was mij een grote doorn in het oog en ik durfde al die tijd niet terug te gaan i.v.m. de negatieve ervaring van vorig jaar. Dus ik ben toch blij dat ik alsnog terug gegaan ben en het gekraak opgelost is.
Net voor de vakantie heb ik bij het inparkeren niet goed opgelet en heb ik de voorbumper van de auto behoorlijk beschadigd. Ik ben direct langs ABS Vrancken gegaan. Zij hebben ervoor gezorgd dat we toch zonder problemen met de auto op vakantie konden gaan. Bij terugkomst kon ik de auto direct bij ABS Vrancken langs brengen en is de bumper snel en vakkundig vervangen. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat! Ik durf dit bedrijf van harte aan te bevelen.Service: Autoschade herstellen
Uitstekend geholpen door de medewerkers van ABS Autoherstel Vrancken. Zeer duidelijke en snelle communicatie over de afhandeling.
Zeer ervaren bediening Correcte afhandeling van schade.
Auto snel gerepareerd en ook nog eens schoongemaakt! Fantastisch!
Waar ze. Iers aan kunnen doen is dat onderdeel 9 maanden op zich laat wachten. Communicatie over hun proces of mogelijkheden mbt lak spuitwerk bleef uit.
Zo als besproken wat er gemaakt moet worden perfect gedaan goeie service en vriendelijke personeel
Altijd vriendelijk, snelle service, zeer behulpzaam en marktconforme prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid