facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoschade Roks Hoeven/ Autohopper Hoeven Etten-leur

Autoschade Roks Hoeven/ Autohopper Hoeven Etten-leur

Info

Schade aan uw auto is nooit leuk, Autoschade Roks zal uw auto, ongeacht de omvang van de schade, altijd weer in de originele staat terugbrengen. Daarnaast verhuren wij ook personenauto’s, bestel- en verhuisbussen tegen de scherpste tarieven.

Adres: Hermansstraat 17, Hoeven
Telefoonnummer: +31165502630
Stad: Hoeven
Route: Hermansstraat 17


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van Geel Autobedrijf van Geel 1 km Een korte tijd geleden hebben wij hier een Ford fiesta gekocht. Ze hebben eerlijke pr...
Recensies
Hele goede service, ik ben erg fijn geholpen, mijn auto was weer als nieuw en ook bij onverwacht probleem werd het direct voor me opgelost!
heel slecht ze hebben nog en mooie bedrag van 1600 euro die ze mij nog moeten teruggeven al maanden lang !! wat ze niet doen !! directeur was zogenaamd op vakantie na 3 maanden nog steeds niks gehoord van hun ! en ze nemen ook niet op op mijn nummer !
Werd heel.goed geholpen, kreeg leenauto, ook nog nadat auto niet meer gerepareerd kon worden werd ik tot het laatst super geholpen toppie!
Als je auto schade oploopt, is dat geen feest. Maaaaaarrrrrr als je hem na herstel bij Roks gaat ophalen is dat wel een feestje. De schade is onzichtbaar hersteld, de auto gewassen en van binnen klaar voor de showroom. Ook de ontvangst door het personeel is bijzonder hartelijk en de afwikkeling met de verzekering verloopt zorgeloos. Kortom een bedrijf en behandeling waar je met plezier op terug kijkt.
Goede service, maar communicatie zeer slecht. Hadden afgesproken te bellen over de kosten, maar dit is helaas niet gebeurd. Heb er zelf naar moeten vragen.
Goed geholpen auto keurig afgeleverd. Zeer tevreden
Snelle service, behulpzaam, komt afspraken na.
ECHT vakwerk en PRIMA service!
Prima bedrijf en werkt heel netjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid