facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf van Geel

Autobedrijf van Geel

Info

Wij van Autobedrijf Van Geel kunnen u voorzien van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, schade reparatie en meer.

Bij ons staat de klant centraal!

Geschiedenis

Wij van Autobedrijf Van Geel zijn van alle markten thuis. We kunnen u voorzien van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, schade reparatie, financiering, verzekering en meer. Bij ons staat de klant centraal.
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 17:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:00. U kunt bellen naar 0165-505995 voor een afspraak.

Adres: De Hoge Akker 2b, 4741TW Hoeven
Telefoonnummer: 0165-505995
Stad: Hoeven
Route: De Hoge Akker 2b
Postcode: 4741TW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hommel occasions, Auto garage, Auto Janssen, Rijk Auto, Occasion Etten-Leur, Autobedrijf Etten-Leur mon Plaisir, Janssen Rijsbergen, Autobedrijf Etten-Leur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Oomen Autobedrijf Oomen 131 meter Prima garage. Vertrouwen wordt geholpen door bij ophalen auto er een kort gesprek aan...
Autoschade Roks Hoeven/ Autohopper Hoeven Etten-leur Autoschade Roks Hoeven/ Autohopper Hoeven Et... 1 km Hele goede service, ik ben erg fijn geholpen, mijn auto was weer als nieuw en ook bij...
Recensies
Een korte tijd geleden hebben wij hier een Ford fiesta gekocht. Ze hebben eerlijke prijzen en hebben de auto keurig afgeleverd. 2 jaar apk, voor aankoop een kleine beurt gegeven met nieuwe achterbanden en ruitenwissers. Ik kon hier mijn oude auto inruilen. Wij zijn zeer tevreden!
Auto gekocht bij dit bedrijf, eigen Auto had schade opgelopen, was totaal loss diverse auto's proef gereden , alles is keurig afgehandeld mooie Auto gekocht , deze mensen leveren uistekende service zeker aan te bevelen
Ik heb hier mijn nieuwe auto gekocht. Heb hier fijne service gekregen, daarbij denken ze mee en doen ze graag wat extra’s. Een aanrader!
Ik heb daar mijn autootje gekocht en heb hem daar in onderhoud en APK keuringen. Erg tevreden moet ik zeggen, ze denken mee, hebben faire prijzen en zijn erg aardig. En ook heel belangrijk ze doen geen onnodige reparaties of vervangingen kortom echt een aanrader!!!
Goede ontvangst, professionele uitstraling en erg netjes. Aan alles is te zien dat ze hun best doen een goede service te verlenen en de klant voorop te stellen.
Vandaag een auto gekocht bij dit autobedrijf. Allereerst was de verkoper zeer vriendelijk zonder dat deze opdringerig was. Hij gaf een mooie prijs voor onze huidige auto en ook de prijs van de auto die te koop stond was reëel. Vanwege zijn goede ervaring met dit type auto en de lage km-stand krijgen we extra lang garantie meer dan bij de advertentie stond. Wij zijn dik tevreden.
Mooi bedrijf met goede service. Kundig personeel . Zeker een aanrader.
Zeker een aanrader! Prachtige auto hier gekocht, vriendelijke top service en goede prijs-kwaliteit. Helemaal blij ermee :
Betrouwbare garage,goede stielmannen.
professioneel en deskundig, goede service, vriendelijk personeel! mooie auto gekocht voor een eerlijke prijs, wij komen hier zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid