facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschoolmarcelis

Autorijschoolmarcelis

Info

Autorijschool Marcelis



"Autorijschool/ rijschool autorijles bunde meerssen maastricht"
Adres:
Telefoonnummer: 0618829774
Stad: Bunde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Gerberga Autorijschool Gerberga 2 km De lessen van Roger waren altijd erg leuk en gezellig, ondertussen heb ik ontzettend ...
Autorijschool Augustin Autorijschool Augustin 2 km Eerste 15 lessen bij Reggie gehad van Rijschool Augustin. Door verhuizing moest ik he...
Recensies
Fijne ervaring gehad bij deze rijschool. Alles gaat op het tempo dat past bij jou. Er is altijd een relaxte sfeer in de auto, en Thea is altijd in voor een leuk praatje. Je mag zelf kiezen naar welke muziek je wilt luisteren, of je mag er voor kiezen om het volume op 0 te zetten. Jij bent de baas. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Thea is een topper! Ik heb hele fijne rijlessen met haar gehad. Ze weet hoe ze met een leerling om moet gaan, ze laat je dingen zelf ontdekken met een prettige begeleiding. Sterke mondelinge communicatie, geeft een veilig gevoel. Heel blij mee geweest, in één keer GESLAAGD! ;
In 1 keer geslaagd! Thea is een ontzettend fijne rij-instructrice. Ze creëert een relaxte sfeer in de auto en laat je op je gemak voelen. Ook blijft ze altijd rustig en kan ze goed uitleg geven als je ergens moeite mee hebt. Hartstikke bedankt voor de gezellige rijlessen Thea!
Hele fijne lessen en begeleiding gehad van Thea. De scripts via de app en uit het RIS boek zorgden ervoor dat we het maximale uit de lessen konden halen. Daarnaast vond ik het fijn om mijn progressie terug te zien in de app en in dezelfde app ook zelf mijn rijlessen te kunnen plannen.
Thea is een zeer ervaren, vriendelijke en fijne instructrice. Ze heeft mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven op de weg en mij rustig, besluitvaardig en overtuigend leren rijden. Ook heeft zij zich zeer flexibel opgesteld in de dagen rondom mijn examen en heb ik altijd mijn lessen kunnen doen wanneer het mij uitkwam. Ik kan iedereen deze autorijschool aanbevelen!
Thea is een super fijne, gezellige en goede rijinstructrice. We hebben samen veel momenten doorgebracht in de auto en ze heeft me telkens weer op mijn gemak gesteld. Ze legt de bijzondere verrichtingen en alles wat je moet weten rond en in de auto haarfijn uit. Als ze niet goed weet hoe ze het moet uitleggen, laat ze een instructievideo zien of doet ze het zelf een keertje voor. Kortom heb ik een super fijne tijd gehad en ben ik blij dat ik door haar heb geleerd te rijden. Thea bedankt!
Thea is een zeer goede instructeur. Ze is erg geduldig, ze geeft duidelijke uitleg en tips. Ik beveel haar van harte aan als rijinstructeur. Tijd en geld met haar investeren is de moeite waard.
Hele goede rijschool! Thea geeft je de rust en het vertrouwen dat je nodig hebt. Door deze ontspannen sfeer, gecombineerd met de tips en inzichten die tegelijkertijd gegeven worden heb ik me optimaal kunnen voorbereiden op mijn examen en toekomstige rijcarrière.
Thea heeft mij enorm goed geholpen! Voornamelijk met enorm veel verschillende manieren om mij de rust te laten bewaren tijdens het rijden en hierdoor veel meer ontspannen te kunnen rijden met uiteindelijk het rijbewijs als resultaat! Enorm dankbaar voor het geduld, de uitleg, de rust en de gezelligheid!
Top rijlessen! Blijft altijd kalm en luister goed naar jou kant. Geeft goed feedback en stel je op je gemak. Een zeer grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid