facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Gerberga

Autorijschool Gerberga
Adres: Meidoornlaan 23, 6241 BN Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 0621937235
Stad: Bunde
Route: Meidoornlaan 23
Postcode: 6241 BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Augustin Autorijschool Augustin 462 meter Eerste 15 lessen bij Reggie gehad van Rijschool Augustin. Door verhuizing moest ik he...
Autorijschoolmarcelis Autorijschoolmarcelis 2 km Fijne ervaring gehad bij deze rijschool. Alles gaat op het tempo dat past bij jou. Er...
Recensies
De lessen van Roger waren altijd erg leuk en gezellig, ondertussen heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb een fijne tijd gehad bij Autorijschool Gerberga, een echte aanrader!
Super rijschool!! Hele leerzame maar zeker ook gezellig rijlessen. Voor alles de eerste keer geslaagd, bedankt Roge en Monique!!!
Fijne rijschool door ervaren instructeurs Voor alles in een keer geslaagd Ook fijne bijlessen voor theorie Zeker een aanrader!
Beste rijschool van NL, zeker aan te raden! 1ste keer geslaagd door leerzame, maar vooral gezellige rijlessen!
Absolute aanrader! Lessen waar veel humor terugkomt, waardoor je je snel op je gemak voelt. Eerste keer geslaagd door goede begeleiding!
Heel erg fijne, leerzame maar ook vooral gezellige rijlessen gehad. Goede en veilige lessen waardoor je met zekerheid op examen gaat en daarna veilig de weg op kan!
Goeie begeleiding, eerste keer geslaagd. Zeker een aanrader
Dankzij de goede begeleiding, ben ik in 1 keer geslaagd. vanaf het begin voelde ik me al meteen op mijn gemak. De lessen zijn leerzaam en gezellig
Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen Roge! Door de goede lessen in 1 keer kunnen slagen voor mijn autorijbewijs Niet alleen leerzame lessen, maar ook nog eens rijlessen met humor! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid