facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Ton van den Bos Leiden

Autorijschool Ton van den Bos Leiden

Info

Autorijschool Ton van den Bos Leiden
Snel, goedkoop en op een leuke en veilige manier je rijbewijs behalen.

Geschiedenis

Verkeersopleiding Ton van den Bos verzorgt opleidingen voor zowel de schakel als de automaat.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van trauma en faalangst begeleiding.

Door de komst van een nieuwe instructeur bieden wij nu ook de mogelijkheid om een snelcursus te volgen!

Adres: Frederik Hendriklaan 31, 2351 GB Leiderdorp
Telefoonnummer: +31653639543
Stad: Leiderdorp
Route: Frederik Hendriklaan 31
Postcode: 2351 GB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 08:00 - 22:30
Zondag: 08:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Leiden automaat, Autorijschool Wassenaar, Opfris rijles Leiden, Autorijschool Leidschendam, Rijschool Uniek, Rijschool Leidschendam Voorburg, Rijschool Voorburg, Eco rijschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Lesbijpaul Autorijschool Lesbijpaul 2 km Voortreffelijke begeleiding , na 10 lessen had ik m’n rijbewijs.
De Massagerij De Massagerij 2 km Samen met mijn partner de avondworkshop "Partnermassage" gevolgd. Heel toeg...
ANWB Rijopleiding Leiden, Haarlem, Hoofddorp ANWB Rijopleiding Leiden, Haarlem, Hoofddorp 2 km De ANWB rijopleiding is top. Ik hoorde van veel vrienden dat ze bij andere rijscholen...
Rijschool ARM Rijschool ARM 3 km Zeer kundige leraar! Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Roy biedt ook ruime l...
Recensies
Motorrijlessen gehad bij Ton van den Bos door Maikel! Super fijne lessen gehad, en in 1 keer geslaagd voor beide examens. Super goede begeleiding, echt een aanrader voor het halen van je motorrijbewijs!
Fijne rijschool, hele duidelijke instructies en helder plan voor het halen van je rijbewijs en veilig en zelfstandig kunnen rijden! Wordt rekening gehouden met stages en full time werk, jonge instructeurs
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Ton van den Bos, bij Bart. Ik heb de lessen heel goed ervaren en ben heel blij met mijn keuze om bij Ton van den Bos te gaan lessen. Met plezier ging ik naar mijn rijlessen, dit omdat ik wist dat ik mij geen zorgen hoefde te maken. Als iets niet helemaal goed ging dan werd dit rustig uitgelegd en ik wist dat ik vragen kon stellen en dat deze serieus werden genomen. Tijdens de rijlessen konden we altijd een gezellig praatje en grapjes maken, maar ook serieuze gesprekken hebben. Ze stomen je heel goed klaar voor het examen, zodat als je dan een klein foutje maakt je nog steeds hartstikke goed rijdt. Ze geven je een hoop vertrouwen mee. Ik ben natuurlijk hartstikke blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar ga ook de gezellige tijd in de auto missen!
Had geen betere rijschool kunnen wensen!! Je wordt ontzettend goed gecoacht en begeleid door dit ijzer sterke team. Altijd een fijne sfeer in de auto wat zorgt voor een goede leeromgeving. Hebben veel aandacht voor jou als persoon en wat voor jou de beste leermethode is.
Er is maar één woord om deze rijschool samen te vatten: fantastisch! Voordat ik startte met lessen was ik enorm bang om auto te rijden. Na een paar aanrijdingen te hebben meegemaakt, zag ik de auto meer als moordmachine dan als vervoersmiddel. Het kostte 2,5 jaar, drie pogingen, ontelbare paniekaanvallen en eindeloos geduld van alle instructeurs, maar het pasje is binnen! Niet alleen mag ik voor de wet rijden, maar durf ik na het lessen bij Bart ook daadwerkelijk in de auto te zitten en ben ik autorijden zelfs leuk gaan vinden. Dat had ik zelf nooit verwacht! De instructeurs zijn stuk voor stuk buitengewoon ondersteunend, willen niets liever dan dat jij slaagt en zetten alles op alles om je naar de eindstreep te trekken. Vin, Maikel en Luc namen me met liefde voor een lesje over van Bart als ik vond dat ik extra uren moest rijden voor een examen of wilde rijden met iemand die ik nog niet kende. Bart, we hebben een lange tijd met elkaar opgetrokken en veel met elkaar gedeeld in de auto. Bedankt voor de talloze Lebkovvies, pakkende oneliners, het af en toe broodnodig streng zijn, zelfs lessen op zondag, de coaching, meezingers, het schaterlachen en met name het creëren van rust in de auto. Het duurde even, maar goed, Rome werd ook niet in één dag gebouwd. Lieve Vin, Maikel & Luc, en vooral: lieve, lieve Bart, enorm bedankt! Ton van den Bos staat bij mij vanaf nu bekend als een rijschool met uitstekende kwaliteit en vergaande service. Aanrader voor iedereen!
Dit is een hele goede en vooral fijne rijschool! Ik vond autorijden altijd erg spannend, maar Bart heeft vanaf dag 1 veel geduld met mij gehad en heeft via die weg mij goed leren autorijden. Fijne manier van lesgeven en daarbij hangt er altijd een goede sfeer in de auto.
Ik ben super blij met mijn ervaring bij deze rijschool! Goeie sfeer, leuke mensen en snel geslaagd. Rijles was altijd heel gezellig en altijd goede communicatie.
Goede rijschool met gezellig instructeurs! Ik was in het begin super zenuwachtig om te gaan autorijden. Bart heeft mij hierbij heel goed geholpen door zich op mijn tempo aan te passen en vertrouwen te geven. Naast alle gezelligheid en koffietjes, had ik soms had ook een peptalk van je nodig. Ik ben je onwijs dankbaar dat ik mijn rijbewijs in één keer heb mogen halen!
Een goede rijschool, waar ik in 1x ben geslaagd voor het rijexamen! De directe aanpak waar ik even aan moest wennen heeft er uiteindelijk toegeleid dat ik goed voorbereid het examen kon afleggen. Een groot pluspunt aan de rijschool vond ik dat er met je mee werd gedacht in de planning van de rijlessen, de tussentijdse toets en het examen. Het goed voorbereid en het met vertrouwen kunnen afleggen van het rijexamen stond hierbij centraal.
Top instructeurs, leuke tijd gehad en hele goede rijschool. Echt niks slechts over te zeggen. Instructeurs legden alles goed uit en het hele traject goed begeleid. In 1x geslaagd en hele leuke tijd gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid