facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ANWB Rijopleiding Leiden, Haarlem, Hoofddorp

ANWB Rijopleiding Leiden, Haarlem, Hoofddorp

Info

ANWB Rijopleiding Leiden, Haarlem en Hoofddorp Voor je auto, motor, bromfiets en E achter B rijbewijs.



"De ANWB Rijschool in Leiden bestaat sinds 2001 en heeft sindsdien al vele leerlingen geholpen bij het succesvol behalen van het rijbewijs. Wij beschikken over uitstekende rijinstructeurs die je klaarstomen voor het behalen van het felbegeerde papiertje. Je rijbewijs B halen kan bij ons altijd op een manier die bij jou past."
Adres: Lijnbaan 3b, 2352CK Leiderdorp
Telefoonnummer: 071-5896666
Stad: Leiderdorp
Route: Lijnbaan 3b
Postcode: 2352CK



op zoek naar gerelateerd: ANWB Rijschool Leiden, Beste rijschool Leiden, Rijschool Leiden slagingspercentage, ANWB rijlessen kosten, Rijscholen Leiden vergelijken, Rijschool Leiden automaat, Rijschool Leiderdorp, ANWB Rijschool Leiderdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Lesbijpaul Autorijschool Lesbijpaul 1 km Voortreffelijke begeleiding , na 10 lessen had ik m’n rijbewijs.
Autorijschool Ton van den Bos Leiden Autorijschool Ton van den Bos Leiden 2 km Motorrijlessen gehad bij Ton van den Bos door Maikel! Super fijne lessen gehad, en in...
Recensies
De ANWB rijopleiding is top. Ik hoorde van veel vrienden dat ze bij andere rijscholen instructeurs hadden die niet opletten of niet op tijd kwamen, dat is hier absoluut niet het geval. Niet alleen is de service van de opleiding erg goed, ook zijn de instructeurs aardig en professioneel. Ze letten goed op en zijn verantwoordelijk in hun werk. Wanneer het kantoor bereikt moet worden voor het eventuele verplaatsen, afzeggen of bijkopen van lessen, wordt je snel en vriendelijk geholpen.
Fijne instructeur, erg vriendelijk. Houdt rekening met mijn leertempo en ik leer elke keer weer wat nieuws. Kantoor vind ik onflexibel. Als je s'ochtends ziek wakker wordt heb je pech, want dan ben je te laat om af te melden en moet je of ziek achter het stuur of ze schrappen je les en moet je alsnog 100 euro betalen. Had wat meer service verwacht voor de prijs van deze rijopleiding. Voor de rest wel erg tevreden over het leeprogramma.
Goeie rijschool waar je doormiddel van een informele sfeer les krijgt, wat het lessen niet alleen leerzaam maakt maar ook leuk waardoor je alweer uitkijkt naar de volgende les als je vorige net is afgelopen. Ik heb me bij elke les thuis op laten halen waar ik ook elke keer op tijd werd opgehaald. Het lessen in blokken van 2 uur kan ik zeker aanraden, je heb lekker de tijd om goed te oefenen, bij mij was vooral in het begin het eerste uur om "in te komen" en later om gewoon lekker 2 uur te rijden, waar ik door een zeer geduldige en rustige instructeur die relaxt overkomt, maar die toch zeer goed op blijft letten wat er o je heen gebeurd en je dat gevoel ook geeft, wat het makkelijk maakt vooral in het begin om vertrouwd te raken met het verkeer.
Hele fijne rijschool! Goede instructeurs en een hele professionele binnendienst. Ook in Corona tijd keurig pro-actief op de hoogte gehouden! Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!
Hallo! Ik heb tot nu toe alleen een intest gedaan en mijn eerste rijles, maar ik ben tot nu toe echt tevreden. Ze houden rekening met angsten om te rijden en ze reageren erg snel op de mail. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het wel of niet hebben van een klik met je rij-instructeur. Ook wordt er genoeg informatie gegeven over wat er van je verwacht wordt in de vorm van een scorelijst waarin je voortgang gescoord kan worden en is er voldoende informatie over regelzaken, zoals financiën, het plannen van je theorie en extra leeropties zoals een cursus. Super!
Mijn naam is Carola en ik ben 23 jaar. De reden dat ik voor ANWB rijopleidingen heb gekozen, is omdat de ANWB bekend staat als een betrouwbare organisatie. Na de gratis proefles, die mij goed beviel, heb ik mij ingeschreven voor rijlessen bij de ANWB. Er werd meteen een rooster gemaakt en mijn theorie examen werd ingepland. Op dit moment heb ik iedere zaterdag twee uur les en dat bevalt me tot nu toe goed! De instructies zijn helder en het ANWB oefenboek is een fijn naslagwerk om bepaalde handelingen terug te lezen.
In eerste instantie was ik huiverig om voor een 'grote' rijopleider als ANWB te kiezen, maar de voordelen zijn mij nu zeker duidelijk. Heerlijk dat ik mijn lessen al vastliggen/dat ik weet wanneer ik ingeplant sta. Op deze wijze kan ik het goed combineren met mijn werk. De dubbele uren 2 uur les per keer, in plaats van 1 uur zorgt er voor dat je net de oefeningen wat beter oppakt waardoor je meer progressie maakt. Fijn ook dat de instructeur adhv van theorie zaken kan uitleggen, hierdoor wordt het nog duidelijker. Ik ga vrolijk op naar mijn rijbewijs!
Instructeurs weten hoe de verschillende vaardigheden stap voor stap opgebouwd moeten worden en begeleiden je daarbij heel goed. ik heb al ervaring met bromfiets rijlessen Het hele proces van aanmelden voor rijlessen verloopt helemaal soepel via mail en het volgen van de rijlessen gebeurt altijd mooi op de vastgelegde tijdstip. Aanrader!
NOOIT DOEN!!!!! Ze adverteren met goedkoop je rijbewijs halen, nou dit is echt een lachtertje! Ze adviseren je steeds om weer extra lessen bij te boeken. We zijn ondertussen al ruim € 3.000,- kwijt gemiddeld € 2400,- volgens CBR en dochterlief heeft nog steeds geen rijbewijs. Als de ANWB dit goedkoop noemt...... zeer slechte service en slechte instructeur.
Fijn les geven wat men doet, nu begrijp ik waarom veel motorrijders asociaal rijden. De instructeur gooit gewoon zijn motor voor mijn auto niet kijken of het kan? Links en rechts inhalen verkeer ophouden en zomaar in eens in de remmen waar ik een man zie uitwijken en tegen de stoeprand knalt. Hij kon niet verder, waar schijnlijk een lekke band. En als je dan naar de instructeur wat roept haalt hij zijn schouders op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid