facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Van Zessen

Autobedrijf Van Zessen

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van Autobedrijf Van Zessen.

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebook pagina van Autobedrijf Van Zessen. Wij zijn Peugeot en Mitsubishi dealer, Kia specialist en Bosch Car Service. In Lexmond voor de regio Zederik, Gorinchem & Vianen.

Op de Facebook pagina kun je het laatste nieuws vinden over ons bedrijf en onze merken en kun je vragen stellen aan ons, wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Adres: Ambachtsweg 6, 4128LC Lexmond
Telefoonnummer: (0347) 358000
Stad: Lexmond
Route: Ambachtsweg 6
Postcode: 4128LC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden van Zessen Lexmond, Paul van Zessen Ameide, Autobedrijf in Lexmond, Arie van Zessen, Van Zessen kleding, Van Zessen Financiële Diensten, Wolterman Lexmond, Autobedrijven Meerkerk
Recensies
De Kia niro weer voor onderhoud weggebracht bij van zessen. Een garage die vertrouwen uitstraald. Kom er nu al een aantal jaar. Ze zijn niet duur en er wordt niet van alles aangesmeerd tijdens de beurt. We waren weer klaar voor ongeveer €300,00 euro.
Ik kan niet anders zeggen dan TOP TOP TOP bedrijf en met name de hulp en service van Twan. Ik ben bij veel autobedrijven geweest en vele auto's gehad, maar ben nooit echt tevreden geweest en had altijd het gevoel opgelicht te zijn. Omdat ik echt geen verstand heb van auto's kunnen ze mij van alles wijs maken. Bij Twan/autobedrijf Van Zessen heb ik dat gevoel geen enkele keer gehad integendeel, mijn verwachtingen zijn echt overtroffen. Alle autobedrijven kunnen echt een voorbeeld nemen aan Van Zessen, hoe je met klanten om moet gaan en hoe je excelente service moet verlenen. Ik beveel iedereen aan om eerst hier een kijkje te nemen als je van plant bent om een auto aan te schaffen. Ik durf te garanderen dat je er echt geen spijt van krijgt, ik ben in ieder geval fan en vaste klant vanaf nu. Ook ik moest een eindje rijden maar dat is zeker de moeite dubel en dwars waard.
Kan niet anders zeggen, vanaf het eerste moment van binnenlopen, voelde dit TOP aan. We zijn gisteren de trotse eigenaar geworden van een mooie Mitsubishi Space Star, keurig in de lak en compleet afgeleverd.... Wat wil je nog meer! Ook de manier van afleveren was ZEER persoonlijk en fijn om mee te maken.... Twan, ik heb er alle vertrouwen in... Jij trouwens ook, want ik vergat je USB kabeltje gisteren bij het afleveren af te geven, UITERAARD komt die weer terug naar Lexmond!!! Ik zeg .... een AANRADER!
Onze eerste ervaring met Van Zessen was toen het noodlot ons toesloeg. We reden onze auto plat door een overstekende brommer die geen voorrang verleende. Geen geld voor een andere dus zijn we naar Van Zessen te gaan omdat ze dichtbij zitten. We hadden al meer positieve berichten gehoord. Ze boden al snel een passende oplossing aan door te gaan leasen. Een nieuwe Mitsubishi Spacestar en nog thuis afgeleverd ook. Bij onderhoud een vervangende auto. Dit 5 jaar lang. Toen het contract afliep hadden we weer een probleem. Een nieuw leasecontract lag €200,- hoger. Maar, Van Zessen heeft altijd een oplossing. We konden een financiering aanvragen en zelf een deel bijleggen. En dat in een tijd waar auto's duurder waren en moeilijk te vinden. We moesten op vakantie en er was haast bij geboden. We mochten zelf ook zoeken. We zochten wat groters. Dit liep een paar keer mis omdat we misgrepen en de auto al snel verkocht was, ook al liep er een afspraak. Toen heeft Van Zessen ingegrepen. Ze zijn voor ons gaan zoeken en vonden extern een auto. In dit geval een hybride Toyota Auris uit 2015. We zijn samen Met de verkoper naar het adres gereden en de deal werd gesloten. Bij van Zessen hoef je dus niet altijd een auto uit de showroom te kopen. Ze zoeken een passende oplossing voor je. Vervangende auto bij onderhoud? geen probleem. Ook de bedrijfsbus waar ik in rijd is gekocht bij Van Zessen. Qua cijfer een dikke 10. Vriendelijke en professionele verkopers en goede service. Mooie showroom. Ook app contact. Van Zessen voor altijd!
Mooie 2e handse Peugeot 308 gt line ingeruild tegen nieuwe Mitsubishi space star. Geweldig goed geinformeerd en geholpen door Ad lakerveld en de rest van het team. Het is een super mooie auto geworden. Deze garage is echt een aanrader zowel voor verkoop als onderhoud. Daar rijden wij graag 82 kilometer voor... TOP SERVICE groeten Hein & Heidi
Bij dit betrouwbare bedrijf onze Mitsubishi Outlander gekocht. Fijn en eerlijk geadviseerd door Ad Lakerveld. Door eerdere nare ervaringen hadden wij weinig vertrouwen maar dit is gelukkig bijgesteld door Autobedrijf van Zessen. En echt super blij met onze Outlander.
Top service ontvangen bij de aanschaf van een nieuwe leaseauto. Het contact met Thijs was zeer prettig en we werden goed op de hoogte gehouden. Auto zag er bij aflevering tip top uit.
Bedankt voor de lekkere koffie, maar vooral voor de goede service die van Zessen, maar vooral Ad Lakerveld mij heeft verleend. Kwam voor een lease auto maar heb toch een auto gekocht. Bedankt autobedrijf van Zessen.
Echt de klant op de eerste plaats zetten is wat deze mensen doen. Ik heb voornamelijk ervaring met Thijs, Ad en Wilco maar ben er zeker van dat dit regelmatig bij werkbesprekingen aan de orde komt en moet komen om die aandacht er voor te houden. Petje af om dit als gehele bedrijf uit te stralen. Niet alleen klantvriendelijk, maar ook goed luisteren naar de behoefte achter de vraag van de klant en ze komen dan van tijd tot tijd met onverwachte oplossingen aan . De al veel geroemde koffie is een uitvloeisel van jullie bedrijfsvoering, geen smoezelig tafeltje in de hoek van de werkplaats, maar een speciaal ingerichte comfortabele ruimte om op je gemak te lounchen en/of te werken tijdens de werkzaamheden aan de auto. En dat inderdaad met goede koffie. Ik zit al 40 jaar op de baan met vele autos, maar heb klantvriendelijkheid als deze tot nog toe nergens anders aangetroffen. Hoewel ik niet om de hoek woon, kom ik alleen daarom al toch bij vanZessen. Beste mensen van vanZessen: als bedrijfsleider weet ik hoe moeilijk het is om alle medewerkers die zelfde focus te laten hebben, dat vraagt continu aandacht. Zet dit vooral voort, ik weet zeker dat het zich terugbetaalt omdat jullie hiermee onderscheidend zijn van alle anderen.
Super autobedrijf! Luisteren goed naar wat je zoekt als klant en erg behulpzaam. Enorm blij met mijn Mitsubishi Space Star die ik heb mogen kopen bij van Zessen met super goede hulp door Twan van der Aar. Enorm bedankt! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Autobedrijf Van Zessen.

Lexmond auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Ambachtsweg 6 lexmond autofabrikant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Autobedrijf Van Zessen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Autobedrijf Van Zessen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Autobedrijf Van Zessen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lexmond Auto's Lexmond Auto's 177 meter Bij Lexmond Auto's bent u aan het juiste adres voor gebruikte banden en velgen.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid