facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Tjeerdsma

Autobedrijf Tjeerdsma

Info

Sinds 1983 toonaangevend op het gebied van verkoop en reparatie van alle merken auto's. Wie kiest voor een uitstekende service kiest voor Tjeerdsma!

Geschiedenis

Start - 1 juli 1983
Op 1 juli 1983 is Henk Tjeerdsma met Autobedrijf H. Tjeerdsma gestart aan het Weerdingekanaal NZ 48 in Nieuw Weerdinge en heeft inmiddels 30 jaar bestaan gehad. Met inmiddels 6 medewerkers zien we ook de komende 30 jaar graag tegemoet. Samen vormen we een hecht team en dat wekt een rotsvast vertrouwen bij de klant.

Klanttevredenheid
Om aan de klant zijn of haar wensen te voldoen moet er geïnvesteerd worden in service en kwaliteit. Dit wordt dan ook bevestigd door de vele klanten die al vanaf de start van ons autobedrijf klant zijn en blijven. Er wordt dus gestreefd naar continuïteit dit doormiddel van het persoonlijke contact en het maken van duidelijke afspraken.

Nieuw pand - Nieuw-Weerdinge
In 2001 bied er zich een mogelijkheid voor om nieuw te bouwen op een andere locatie. Het nieuwe moderne pand is van alle markten thuis: De zeer efficiënte en goed ingerichte werkplaats zorgt voor een laag uurtarief voor de klant. Naast de werkplaats bevindt zich er een leuke nette showroom welke een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer creëert. Wij zijn dus goed voorbereid op uw komst en kunnen op alle automotive gerichte vragen een passend antwoord geven.

Showroom
Inruilen? Financieren? Huren? Heeft u een specifieke vraag dan bent u aan het juiste adres, want wij passen ons aan uw wensen aan. Wij hebben een courante voorraad van +/- 50 occasions, en wanneer uw auto er niet bij staat kunt u de verkoper vragen om uw droomauto op te zoeken.

Werkplaats
Heeft uw auto onderhoud nodig? Door onze moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en 3 goed opgeleide monteurs zijn wij een uitstekend adres voor uw jonge of oudere auto. Door onze onafhankelijkheid en 5-daagse onderdelen levering kunnen wij auto’s van allerlei merken onderhouden, en repareren. Op deze manier is de klant snel weer mobiel, wanneer dit niet lukt staan er altijd leenauto’s klaar.

Nieuwe Wasstraat
Sinds 2011 kunnen klanten van Autobedrijf Tjeerdsma gebruik maken van een volautomatische wasstraat van het merk Washtec. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om uw auto aan de binnenkant te reinigen door middel van de autostofzuiger.
De Koffie staat niet klaar, maar wordt vers voor u gezet!

Adres: Eerste Kruisdiep WZ 95, 7831 CC Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0591521466
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Eerste Kruisdiep WZ 95
Postcode: 7831 CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tjeerdsma Nieuw Weerdinge openingstijden, Autobedrijf Ter Apel, Garage Weerdinge, Van Lingen Auto's Nieuw Weerdinge, Auto Select Klazienaveen Emmen, Bakker Nieuw-Weerdinge, Autobedrijf Hardenberg, Audi Emmen Tjeerdsma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Tjeerdsma Autobedrijf Tjeerdsma 0 meter Mijn droomauto vandaag gekocht hier! Eerlijke prijzen en geen poespas! Ben erg blij m...
Autodiscount Autodiscount 194 meter Hier een nieuwe auto gekocht! Super! De papieren klopte en de auto kwam overeen met d...
Autobedrijf Super Autobedrijf Super 208 meter Geweldige garage,levert super werk af voor een betaalbare prijs echt top !!!
Garage Kamerling Garage Kamerling 224 meter Het is niet eerlijk om een review te geven.. partner. Maar wat ik wil benadrukken we ...
Autoservice Drentse Monden Autoservice Drentse Monden 2 km Fantastische goede service!
AutoProfijt Nieuw Weerdinge AutoProfijt Nieuw Weerdinge 2 km Geweldige kerel! Echt een aanrader.
Autobedrijf Henk Grooten Autobedrijf Henk Grooten 2 km Goed bedrijf, auto gekocht, elke afspraak helemaal nagekomen auto op locatie gebracht...
Autobedrijf Mark Tjeerdsma Autobedrijf Mark Tjeerdsma 3 km Gisteren een prachtig mooie en van eerste eigenaar afkomstige Huyndai i30 CW gekocht ...
Emile Bakker Auto's Emile Bakker Auto's 3 km Aardige persoon, top service.
Recensies
Goed geholpen met onze pech onderweg klus. We mochten gereedschap lenen om onze klus af te maken en de onderdelen werden snel besteld en tijdens het wachten nog een kopje koffie ,hoe fijn. Ook mochten we onze vieze handen nog even wassen. Nog erg bedankt voor de service. Groetjes monteur taxi steen.
Gezellig café met een groot terras veel soorten bier en wijn
Zeer tevreden over Tjeerdsma als garage. Meerdere keren tussendoor geholpen in noodsituaties ook. Immer flexibel, klantvriendelijk en helder in de communicatie over kosten en bij een eventueel nodig overleg.
Goede service Niet de ' voordeligste'
Vriendelijk ontvangen door Tjeerd. Goed bedrijf om zaken te doen.
Goeie service, doen wat ze zeggen.
Mijn droomauto vandaag gekocht hier! Eerlijke prijzen en geen poespas! Ben erg blij met mijn aankoop en geen gladde verkooppraatjes wat je ziet is wat je krijgt.
Dit is een goede auto zaak doet zijn werk heel goed en netjes groetjes marisca
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid