facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Henk Grooten

Autobedrijf Henk Grooten

Info

Autobedrijf Henk Grooten is gespecialiseerd in jong gebruikte auto’s, youngtimers en klassiekers. Door onze jarenlange ervaring staan wij inmiddels bekend om onze professionele afhandeling en aflevering.

Geschiedenis

Oprichting van het familiebedrijf --

In 1932 is het familiebedrijf Henk Grooten gestart met ziekenvervoer en als taxibedrijf. Na de oorlog is het vervoersbedrijf zich meer gaan richten op de touringcarbranche. Op bescheiden schaal werd er eind jaren 50 door Henk Grooten al in auto's gehandeld. Begin jaren 70 is het bedrijf zich steeds meer gaan specialiseren in Mercedes - Benz automobielen. Twintig jaar later is Autobedrijf Henk Grooten zich volledig gaan concentreren op de verkoop van in originele staat verkerende klassiekers en youngtimers met een extreem lage kilometerstand.



"In 1932 is het familiebedrijf Henk Grooten gestart met ziekenvervoer en als taxibedrijf. Na de oorlog is het vervoersbedrijf zich meer gaan richten op de touringcarbranche. Op bescheiden schaal werd er eind jaren 50 door Henk Grooten al in auto's gehandeld. Begin jaren 70 is het bedrijf zich steeds meer gaan specialiseren in Mercedes - Benz automobielen. Twintig jaar later is Autobedrijf Henk Grooten zich volledig gaan concentreren op de verkoop van in originele staat verkerende klassiekers en youngtimers met een extreem lage kilometerstand.Ook is Autobedrijf Henk Grooten gespecialiseerd in jonge gebruikte auto’s met een lage kilometerstand. Auto’s met een bekende onderhoudshistorie, en die zich in een onberispelijke staat bevinden."
Adres: Weerdingerkanaal NZ 20, 7831HB Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0591-521341
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingerkanaal NZ 20
Postcode: 7831HB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Mark Tjeerdsma Autobedrijf Mark Tjeerdsma 470 meter Gisteren een prachtig mooie en van eerste eigenaar afkomstige Huyndai i30 CW gekocht ...
Garage Kamerling Garage Kamerling 2 km Het is niet eerlijk om een review te geven.. partner. Maar wat ik wil benadrukken we ...
Autobedrijf Tjeerdsma Autobedrijf Tjeerdsma 2 km Goed geholpen met onze pech onderweg klus. We mochten gereedschap lenen om onze klus ...
Autoservice Drentse Monden Autoservice Drentse Monden 4 km Fantastische goede service!
AutoProfijt Nieuw Weerdinge AutoProfijt Nieuw Weerdinge 4 km Geweldige kerel! Echt een aanrader.
Recensies
Goed bedrijf, auto gekocht, elke afspraak helemaal nagekomen auto op locatie gebracht, vriendelijk en behulpzaam met nazorg over het alarm. Helemaal top.
Heb een mooie S-Klasse gekocht bij Martin. Ben er zeer tevreden mee. Eerlijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf. Man van zijn woorden. Hij komt zijn afspraken na. Een Mercedes liefhebber met hart voor de zaak en zijn klanten!
Zeer betrouwbaar en deskundig. De auto is precies zoals omschreven als in de advertentie, niet meer en niet minder. Vaak ga je ergens kijken bij een auto en valt het altijd een beetje tegen maar hier klopt gewoon alles. We hebben zelfs geen proefrit gemaakt, wat uiteraard wel kon. Paar dagen later de auto afgehaald zodat er nog een servicebeurt gedaan kon worden en klaar. Heel blij met deze auto en Henk Grooten is zeer zeker aan te raden!
Bij toeval reden we bij deze garage langs, toen viel ons oog op een Mercedes c200 . Toch maar even uitgestapt om hem te bekijken. Na een rondje om de auto te hebben gedaan kwam de verkoper ons wat uitleg over de auto geven. Ondanks dat dit pas rond 8 uur op een dinsdag avond was Daarna een proefrit gemaakt en we waren zeer tevreden. Niet alleen over de staat van de auto. Maar ook over de kennis van de verkoper. We zijn dan ook snel tot een deal gekomen. en een dag later stond de auto klaar met een verse apk en een beurt. Top service en prachtige auto's!
Als je een betrouwbare en eerlijke garage zoekt met goede auto's ben je hier aan het juiste adres! Voordat we bij Henk Grooten kwamen, waren we al bij vier andere auto's wezen kijken. Overal werd gezegd dat er niets aan de auto zou mankeren, maar in de praktijk viel dat vies tegen. Handelaren en particulieren bekijken de auto's die ze verkopen door een roze bril, waardoor een 'nieuwe' auto kopen op Russische roulette begint te lijken - en dat is niet fijn. Bij Henk Grooten en Zn! waren we echter blij verrast: de auto zag er écht zo netjes uit als werd verteld, en reed ook net zo goed. Martin nam uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden die we hadden, en dat waren er nogal wat...!!! We konden onze oude auto inruilen tegen een eerlijke prijs, en enkele dagen later de 'nieuwe' auto ophalen, kant en klaar. Kort voor het ophalen was er nog wat onduidelijkheid over een gegeven op het kenteken, maar ook dat werd uitgebreid uitgezocht en opgeklaard. Helaas ontdekten we 2 dagen na het ophalen van de auto een restpuntje - maar, dit had de garagehouder niet kunnen voorzien. Na contact met de garage werd hiervoor een hele nette oplossing voorgesteld en we hebben er alle vertrouwen in dat dit volgende week netjes zal worden verholpen. De garage oogt verder netjes: ze verkopen prachtige Mercedessen klassiek tot modern, maar alles met lage kilometerstanden en zeer netjes. Daarnaast verkopen ze enkele multi-merk auto's, mits deze netjes zijn en goed onderhouden - één daarvan hebben wij nu gevonden! Samengevat: eerlijk, open, netjes, klantvriendelijk, met recht trots op wat ze doen, nette auto's en uitstekende service. Wij bevelen deze garage zeker aan!
Ik heb nog nooit een auto gekocht bij Henk Grooten, maar ben er wel eens geweest -het is ver rijden - en als liefhebber van Mercedes youngtimers volg ik ze al jaren via hun website. Ik ben niet zo snel enthousiast, maar hier kun je blind een Mercedes kopen. Ben aan het sparen voor de C32 AMG... Ben er bijna...:
Al ruim 9 jaar ben ik klant bij Albert Grooten en inmiddels ook zoon Martin, een familiebedrijf met passie voor hun vak en kwaliteit als handelsmerk. Mercedes zit bij deze mensen in de genen. Verder vriendelijk, zeer oplossingsgericht, en denkt steeds met je mee. Prachtige en betrouwbare auto’s, altijd met een eerlijk verhaal. Normaal zou ik nooit ongezien een auto kopen, want ik ben zeer kritisch. Bij HenkGrooten kan dit gewoon zonder risico !
Ik heb hier vorige week een prachtige Mercedes a-klasse gekocht. Toen ik telefonisch belde voor een afspraak werd ik vriendelijk te woord gestaan en kon ik zelfs diezelfde avond langs komen om de auto te bezichtigen. De auto was letterlijk zoals werd verteld aan de telefoon als nieuw! kortom heel erg blij met mijn nieuwe auto en de manier waarop im ben behandeld door dit vakkundige bedrijf.
Na elke dag genoten te hebben van de youngtimer Mercedes W123 die ik 11 jaar geleden bij dit gespecialiseerde bedrijf had gekocht, heb ik met pijn in het hart deze heerlijke auto ingeruild tegen een prachtige jong gebruikte occasion. Verlies? Welnee, eens komt zo'n dag en het voelde goed en vertrouwd om dan hier weer opnieuw zo goed te slagen. Ik ga daarom vol vertrouwen op voor de volgende 11 onbezorgde jaren.
Een youngtimer gekocht vanuit een bieding in Japan. Auto zonder te zien laten importeren via Duitsland naar Nederland. Dankzij corona duurde het wat langer dan verwacht Maar wat een mooie E320 4matic avantgarde. De hele auto was grondig geïnspecteerd en waar nodig tot soms detail gefixt. De 4e auto tot zeer tevredenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid