facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Noordhoek

Auto Noordhoek
Adres: Mascagnistraat 531 , Tilburg 5049 BL, NL
Telefoonnummer: 013 547 0040
Stad: Tilburg
Route: Mascagnistraat 531
Postcode: 5049 BL



op zoek naar gerelateerd: Udenhout Tilburg, Autoboulevard Den Bosch, Autobedrijven Udenhout, Autobedrijf Van den Udenhout Den Bosch Audi Volkswagen 'S-HERTOGENBOSCH, Autobedrijf Udenhout Kreitenmolenstraat, Udenhout Helmond, Van ulvenhout Eindhoven, Grootste Volkswagen dealer Nederland
Recensies
Tot de auto verkocht is, goede service. Daarna valt het weg. 1. Navigatie die op de advertentie staat, die niet aanwezig is en daarna wel geregeld wordt na heel wat getouwtrek 2. 3 jaar gratis Audi app gebruiken en koppelen aan je auto, staat in de advertentie. Meerdere mensen over gesproken, niemand die er wat mee doet. En nog steeds niet opgelost “ maak maar een afspraak met de werkplaats “. 3. Zijruiten verwarming, 1 kant die het maar doet. Dus als je geïnteresseerd bent in de auto is het allemaal goede service, tot dat je de auto gekocht hebt. 2e auto gekocht bij van Mossel, 1e was in de vestiging Waalwijk, top service. Dit is de 1e in Tilburg en ook de laatste.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf gehad. Vanaf het eerste contact met Monique, wat erg prettig verliep. Vervolgens heb ik een aantal keer contact gehad met Jordy monteur en hij was zeer behulpzaam en nam de tijd om wat zaken toe te lichten inzake het onderhoud en de apk van mijn auto.
Seat Ateca aangeschaft, vriendelijke personeel, maken heldere en goede afspraken die ze nakomen ook nadat de auto geleverd is! Complimenten voor verkoper Bowdey van Etten!
Verkoper Bowdey is aangename, professionele kerel en doet zijn best
Ralph Teunissen wat heb je ons verrast om onze droom uit te laten komen! Over de telefoon, e-mail en WhatsApp onze nieuwe Seat Ibiza bij jullie mogen kopen tegen een mooie prijs én nog eens met een SUPER snelle, vriendelijke service! Dikke pluim heb jij verdiend!
De service is fantastisch. Zeer betrouwbaar. .Olie nagekeken, heerlijke cappuccino . Auto gewassen, super. Kosten ? Niets.
Had een paar vragen. Ben goed geïnformeerd door de turkse jongeman. Antwoorden waren eerlijk en goed.
Fijne ervaring, super vriendelijke verkopers. Voelde me op me gemak, tegenover andere garages zeker eem aanrader. Uiteindelijk ook geslaagd bij deze garage.
Vriendelijk personeel, goed geholpen met uitzoeken. Jammer genoeg is de auto niet gepoetst van binnen, hier valt nog wat te behalen denk ik
Wij zijn dik tevreden! Ruime keuze, vriendelijke, positieve, actieve verkopers, goede uitleg met daarnaast nog wat leuk sociaal gebabbel. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid