facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Astrum Advies Advocaten

Astrum Advies Advocaten

Info

Volg deze pagina voor interessante weetjes over juridische zaken.

Adres: Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31853012221
Stad: Utrecht
Route: Niasstraat 1
Postcode: 3531 WR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advocatenkantoor El Hannouche Advocatenkantoor El Hannouche 87 meter Vorig jaar heb ik een review gepost over de dienstverlening van de heer el Hannouche....
Sijbrandij De Waard Advocaten Sijbrandij De Waard Advocaten 3 km Uitstekend advocatenkantoor met kundige letselschadespecialisten.
Recensies
De heer Ben Amar heeft me heel goed geholpen op alle fronten. Ik voelde me vaak niet gehoord en begrepen door deze letsel advocaat met zijn professionele werk wijze kwam daar gauw verandering. Daarom wil ik meneer ook op deze route bedanken. Mochten jullie ooit een letsel advocaat nodig hebben dan raad ik hem zeker aan.
Dhr Benamar is een zeer professionele letselschade advocaat. Ik kan in woorden niet uitleggen hoe fijn het was om door hem te woorden bijgestaan. Er werd op echt alle vlakken meegedacht en geadviseerd. Ik voelde mij eindelijk gehoord en alles voelde ook heel vertrouwd aan. Hiervoor wil ik Dhr Benamar nogmaals hartelijk voor bedanken, ik weet in elk geval waar ik moet zijn mocht ik ooit nog een advocaat nodig hebben. Een dikke aanrader!!!
Zeer betrokken, deskundige en prettige advocaat met zijn hart op de juiste plek. Weet wat hij doet, erg secuur, snel en met uitstekende resultaten. Advocaat van mijn vader voor UWV zaak gewonnen en IVA uitkering met terugwerkende kracht en voor mijn eigen lopende letselschade zaak. Ik raad hem absoluut aan.
Fijne letselschade advocaat. Word goed geholpen.
Vertaald door Google Vriendelijke omgang Origineel Friendly dealing
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid