facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor El Hannouche

Advocatenkantoor El Hannouche

Info

Advocatenkantoor El Hannouche bedient vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam zowel particuliere als zakelijke cliënten in het hele land.

Geschiedenis

Advocatenkantoor El Hannouche bedient vanuit Utrecht en Amsterdam zowel particuliere als zakelijke cliënten in het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in het echtscheidingsrecht, letselschaderecht, strafrecht, contractenrecht en incassorecht.

Ons kantoor kenmerkt zich door een duidelijke, deskundige en doelgerichte aanpak.Zo onderscheidt ons kantoor zich van andere advocatenkantoren doordat wij vaste en transparante tarieven hanteren. Wij doen bovendien alleen waar we goed in zijn. Onze diensten bestrijken dan ook geen complete rechtsgebieden, maar alleen die deelgebieden waarin wij hoge kwaliteit kunnen bieden tegen concurrerende tarieven. Dit alles maakt dat wij uiterst doelgericht en efficiënt te werk gaan om binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek uw doelen te realiseren.



"Binnen ons kantoor oefenen wij zowel de advocatenpraktijk als mediationpraktijk uit. Onze advocatenpraktijk richt zich op het internationale personen- en familierecht. In onze mediationpraktijk houden wij ons bezig met huwelijksmediation, scheidingsmediation en ouderschapsmediation."
Adres: Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302919874
Stad: Utrecht
Route: Niasstraat 1
Postcode: 3531 WR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: El hannouche intervisie, Marokkaanse advocaat, Jamal El Hannouche, El Hannouche stage, Islamitische advocaat, Marokkaanse advocaat amersfoort, Arabisch sprekende advocaat, Marokkaanse advocaat arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Astrum Advies Advocaten Astrum Advies Advocaten 87 meter De heer Ben Amar heeft me heel goed geholpen op alle fronten. Ik voelde me vaak niet ...
The Legalist The Legalist 2 km I am The Legalist, I dedicate this page to sharing my passion for law, thought and le...
Moszkowicz Advocaten Utrecht Moszkowicz Advocaten Utrecht 2 km Alleen bekend met Yehudi maar dan metzijn personeel. Geen namen noemen.....sssstttt m...
Ausma De Jong Advocaten Ausma De Jong Advocaten 3 km telefonisch altijd bereikbaar,goede luisterende oren, belangrijk dat ze cliënt gelove...
Van Benthem & Keulen - advocaten en notariaat Van Benthem & Keulen - advocaten en notariaa... 4 km Vertel mijn vraag/probleem krijg als antwoord: bel het juridisch loket we doen geen g...
Recensies
Vorig jaar heb ik een review gepost over de dienstverlening van de heer el Hannouche. Waarbij ik mij, als klant, een signaal heb afgegeven als het gaat om helderheid en duidelijkheid. Ik was niet tevreden! Een klant meldt zich niet zomaar bij een advocaat. Door deze situatie is er een afstand gecreëerd tussen de heer el Hannouche en mij. Wat uiteraard niet de insteek en bedoeling is van een dienst die ik ,als klant, afneem. Door middel van goede gesprekken en het luisteren naar mij en waar mijn pijnpunten zitten, hebben de heer el Hannouche en ik het vertrouwen kunnen herstellen en dat waardeer ik. Daarom mijn advies als burger en klant, als je onvrede voelt, ga vooral het gesprek aan in de hoop dat de andere dan ook luistert. Maar ook als dienstverlener, luister naar het verhaal van je 'klant'. Ik wil nogmaals de heer el Hannouche bedanken voor zijn effort om het vertrouwen te herstellen en dat wij vooral vooruit kunnen kijken.
Als ik een negatief aantal sterren kon geven dan had ik dat gedaan. Bij dit kantoor spreekt men niet eens fatsoenlijk Nederlands. Zou je toch wel verwachten van een Meester in Rechten. Niet dus.
Fijn intakegesprek gehad, meneer El hanouche is heel duidelijk heeft veel kennis en luistert heel aandachtig naar je verhaal en weet goed advies te geven zeker een aanrader
Dankzij dhr. El Hannouche heb ik meerdere resultaten behaald door zijn intensieve inzet! Nogmaals dank daarvoor. Het kantoor stondt altijd klaar voor me, zodra ik hen nodig had. - Duidelijke advies! - Service gericht! - Advies dat nodig is op het juiste moment, vooral de scherpte! Relatiebeheer is erg goed van dhr. El Hannouche. Vraagt zo nu en dan hoe het met mij gaat. Ondanks dat de zaak al meerdere jaren is afgerond. Zodra ik dhr. El Hannouche nodig heb in de toekomst, zal ik hem zeker direct benaderen. Weet dat hij altijd klaar voor me staat! Ik wens hem ook het allerbeste en succes! El Hannouche kantoor voor 5 sterren! Nogmaals bedankt voor alles.
Voordat ik de heer mr El Hannouche persoonlijk benaderde voor hulp, heb ik indirect hulp gekregen via zijn artikelen op de website. Dit gaf mij houvast dat er wel een hoop bestaat in mijn situatie. Het was maar een sprankje hoop want in tegenstelling met de artikelen van de heer El Hannouche, kon geen enkel andere advocaat daarin vinden. Ik werd weer moedeloos van, dus heb ik dit keer mijn voorgevoel gevolgd om een advies gesprek met de heer El Hannouche inteplannen. Ik was verbijsterd hoe scherp en gestructureerd de heer El Hannouche werkt! Hij ziet mijn ingewikkelde situatie met zijn arendsogen op zoek naar een juridische mogelijkheid. Uitiendelijk kon hij het verborgen kans vinden waar alle andere advocaten niet kon vinden! Mijn advies voor de twijfelaars die op zoek zijn naar een uitstekende advocaat: volg je voorgevoel en laat je verrassen door de heer mr. El hannouche. Een adviesgesprek kan al wonderen geven.
Ik heb met meneer een adviesgesprek gehad over een strafzaak. Meneer heeft mij goed advies gegeven, hij is welbespraakt en scherp en dat is wat je in deze tijd nodig hebt als je een strafrechtadvocaat zoekt.
Meneer El Hannouchi heeft mij advies op maat gegeven en is gelijk aan de slag gegaan voor mij. Ben hem dankbaar!
Ik zou met volle 100% dhr. El Hannouche aanraden!!! Zeer vriendelijk, professioneel en betrokken. Hij neemt de tijd om je zo goed en duidelijk mogelijk uitleg te geven. Ik ben hem daar heel dankbaar.
Ik heb de dienstverlening ervaren als duidelijk, behulpzaam en realistisch. Ik heb ervaren dat u de situatie op veel momenten vanuit een objectieve invalshoek bekijkt, maar ook begrip toont voor de moeilijke situatie op zich. Als advocaat heeft u veel expertise in het vak en reikt u meerdere opties aan met diens gevolgen en slagingskans. Hiernaast vond ik het ook fijn dat u bereid was om mee te denken in verschillende situaties. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid