facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ASN Autoschade Service Luchjenbroers Emmen

ASN Autoschade Service Luchjenbroers Emmen

Info

Heeft u autoschade waar u snel en zonder zorgen van af wil?
Neem dan contact op met Luchjenbroers Autoschade.



"Hebt u schade aan uw auto? Dan bent u bij ASN Autoschade op het juiste adres. Met meer dan 80 vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt. ASN Autoschade staat voor kwalitatief hoogstaand schadeherstel en veilig herstel van uw autoschade. In sommige gevallen is haal- en brengservice of vervangend vervoer gratis voor u. Wij doen onder meer spotrepair, bumperherstel, herstellen parkeerdeuken en lakschade."
Adres: Pioniersweg 14, 7826 TA Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591- 625974
Stad: Emmen
Route: Pioniersweg 14
Postcode: 7826 TA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Autoschade Luchjenbroers Hoogeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AAS CAS - GEA Autoschade AAS CAS - GEA Autoschade 3 km Bij de vorige keer was het heel goed bevallen en het werk had niet beter gegund. Vand...
Recensies
Vanmorgen super geholpen met de schouwing van onze auto. Ook al was ik er wat eerder dan de afspraak, ik kon gelijk geholpen worden en de service is echt top bij dit bedrijf. Heel vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en daarna ook door haar vrouwelijke collega die het rapport van de schouwing netjes heeft doorgenomen met mij. Aanrader om hier heen te gaan.
Schade super verholpen! Niets meer van te zien. Ook geen rompslomp met papierwerk. Klasse service!
Auto nog niet eens gespoten maar wat een vriendelijk ontvangst en deskundig probleemoplossend personeel. De spuiter moet goed zijn best doen om een slecht gevoel hier achter te laten, top!
Goed geholpen. Nu nog afwachten hoe wordt gemaakt eind augustus ik heb er vertrouwen in
Keurige behandeling van mijn schade. Leenauto en goede afspraken. Eigen auto na reparatie gewassen en schoongemaakt teruggekregen.
Goed en netjes hersteld!
Goede afhandeling van schade
Vriendelijke balie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid