facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AAS CAS - GEA Autoschade

AAS CAS - GEA Autoschade

Geschiedenis

Autoschade komt altijd onverwacht, en als het gebeurt wilt u daar liever geen omkijken naar hebben. Wij nemen u al het werk uit handen.

CAS - GEA Autoschade is een professioneel autoschadeherstelbedrijf, waar kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. Wij zijn gespecialiseerd in universeel schadeherstel van personen- en bestelauto's tot 3500 kg.

In beide vestigingen van CAS Autoschade staat een team van vakkundige mensen voor u klaar in geval van schade. CAS Autoschadeherstel is gevestigd aan de Monierweg 4a te Coevorden en aan de Jacob le Mairestraat 275 te Emmen.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0524-512134 voor de vestiging Coevorden en op telefoonnummer 0591-641788 voor de vestiging Emmen.

CAS Autoschadeherstel is een Focwa Eurogarant bedrijf en geeft dan ook 4 jaar garantie op schadeherstel. Beide vestigingen van CAS Autoschadeherstel zijn aangesloten bij A.A.S. en herstellen voor ALLE verzekeringsmaatschappijen.

Adres: Jacob le Mairestraat 275, 7825XG Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591641788
Stad: Emmen
Route: Jacob le Mairestraat 275
Postcode: 7825XG


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: CAS Autoschade Coevorden, Luchjenbroers Emmen, Automaterialen Emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASN Autoschade Service Luchjenbroers Emmen ASN Autoschade Service Luchjenbroers Emmen 3 km Vanmorgen super geholpen met de schouwing van onze auto. Ook al was ik er wat eerder ...
Recensies
Bij de vorige keer was het heel goed bevallen en het werk had niet beter gegund. Vandaar dat ik weer voor Cas Gea gekozen heb.
Goede service vwb vervangend vervoer ! Montage en afwerking spuitwerk van de gerepareerde onderdelen laat te wensen over;Service: Autoschade herstellen
Aardige mensen, maar waarom ik 200 euro meer moet betalen dan bij een andere garage, dat begrijp ik niet. #schadeonderde1000euro
Offerte schade gemaakt 1100 euro veel te hoog. Bij een andere garage 750 all In.
Heel vriendellijke mensen was er nog nooit geweest maar het is geregeld allemaal
Wij waren hier voor een second opinion na een offerte van een schadebedrijf uit Sleen. De deskundigheid en ervaring vielen meteen op bij de eerste vragen en opmerkingen. De offerte was veel goedkoper als de eerdere. Geen deals pure objectiviteit en eerlijkheid over andere eerdere schades die men gelijk zag. Uit eigen ervaring weet ik ook dat schades fantastisch worden hersteld en dat men zich aan de afspraken houd.
Auto laten uitdeuken, keurig geholpen. Leen auto was niet helemaal schoon en weinig motor vermogen. Maar toch altijd beter dan het openbaar vervoer.
Als je enigszins gesteld bent op je auto dan kan je CAS-Gea beter vermijden. Na 2 pogingen om schade te herstellen is nog steeds niet goed. Slecht spuitwerk, slechte montage, onderdelen beschadigd en zeker geen kwaliteit controle. Echt beschamend slecht.
Professioneel schadeherstelbedrijf, goede service, kon er snel terecht via de verzekering, ze waren op de hoogte van het probleem. Vakkundig schade rapport opgemaakt. Binnenkort wordt de auto weer als nieuw.
Klantvriendelijk, denkt mee met de klant. Goede service. Snelle afhandeling! Compliment!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid