facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aris Velperbroek

Info

RIS gecertificeerde autorijlessen



"Jouw Rijbewijs is ons doel ! Hedendaags, gericht op de toekomst is ons Lesplan en de leergang! Geen meeliftende leerlingen. Gewoon 1 op 1 Hoe? Kijk snel op onze website."
Adres: Aalscholversingel 526, 6883bw Velp
Telefoonnummer: 0650530750
Stad: Velp
Route: Aalscholversingel 526
Postcode: 6883bw


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aris-velperbroek Aris-velperbroek 0 meter "Waarom ik altijd uitkeek naar de rijlessen met Paul." Wat ik erg fijn von...
Eerst-Theorie Eerst-Theorie 597 meter Veilig de weg op is ons uitgangspunt! De bewustwording en het begrijpen van ” de taal...
Rijschool Grip Rijschool Grip 771 meter
Recensies
Ik heb mijn rijlessen bij Paul als heel fijn en bovenal heel erg gezellig ervaren. Ondanks de spanning aan het begin zorgde hij ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en met plezier aan het rijden was. Hij gaat op een bijzonder fijne en geruststellende manier met zijn leerlingen om, wat hem ontzettend geschikt maakt als rij instructeur. Zeker een aanrader als je het aan mij vraagt! Heel erg bedankt voor de gezelligheid Paul :
Het is een hele fijne rijschool met een top rijinstructeur! Paul is vriendelijk, geduldig en duidelijk. Hij is tijdens de lessen serieus wanneer het nodig is, maar staat ook open voor een gezellig praatje. Ik voelde me altijd heel comfortabel met hem als rijinstructeur en heb ook alles in 1 keer gehaald! Het was een top ervaring!!
Een hele fijne rijschool met een geduldige, vriendelijke instructeur. Ik zou deze rijschool dan ook aan iedereen aanraden die een rijschool zoekt waar hij/zij zich comfortabel wil voelen. Paul luistert echt naar je en neemt ook altijd tijd voor je als je even niet goed in je vel zit. Voor mij was dit echt een top ervaring! Bedankt Paul voor alle prettige en fijne rijlessen!
Een hele fijne rijschool met een fantastische instructeur! Paul is aardig, geduldig en heel duidelijk. Hij neemt echt de tijd voor je en is ook nog eens een fijne gesprekspartner. Ik heb mijn TTT gehaald en ben in 1x geslaagd voor mijn rijexamen, en had dit niet gekund zonder hem!
Ik val een beetje uit de toom tussen al deze jonge cursisten maar.... als 60+er kun je ook heel goed terecht bij Paul. Met veel geduld heeft hij mij in 1 keer door alle examens geloodst. Als senioren veel bekijks gehad en veel gelachen. Paul bedankt.
Ik ben bij deze rijschool in twee keer geslaagd met Pauls begeleiding. Paul is aardig, duidelijk en kan goed luisteren. Hij geeft je goede aanwijzingen en kan goed uitleggen!
Top rijschool met gezellige en duidelijke LESSEN, duidelijk wat er van je verwacht wordt. Zeer makkelijk in omgang zolang je afspraken nakomt.
Altijd goede en duidelijke rijlessen gehad en ook nog is gezellig bedankt paul!
Echt een top instructuur!!! Hij helpt je goed, en is ook gezellig! En ook nog is in 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt Paul
Super fijne lessen gehad! Veel geduld en super aardige instructeur. Die echt de tijd voor je neemt en ruimte maakt voor leuke gesprekjes. Erg tevreden en een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid