facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aris-velperbroek

Aris-velperbroek

Info

Autorijlessen volgens de RIS methode met FORS hogere kans op slagen.



"Jouw Rijbewijs is ons doel ! Hedendaags, gericht op de toekomst is ons Lesplan en de leergang! Geen meeliftende leerlingen. Gewoon 1 op 1 Hoe? Kijk snel op onze website."
Adres: Aalscholversingel 526, 6883BW Velp
Telefoonnummer: 31650530750
Stad: Velp
Route: Aalscholversingel 526
Postcode: 6883BW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aris Velperbroek Aris Velperbroek 0 meter Ik heb mijn rijlessen bij Paul als heel fijn en bovenal heel erg gezellig ervaren. On...
MINI Ekris MINI Ekris 369 meter Altijd leuk MINI’s!!! Erg vriendelijk ontvangst. Ekris had voor de miniclub tour de ...
Eerst-Theorie Eerst-Theorie 597 meter Veilig de weg op is ons uitgangspunt! De bewustwording en het begrijpen van ” de taal...
Rijschool Grip Rijschool Grip 771 meter
Recensies
"Waarom ik altijd uitkeek naar de rijlessen met Paul." Wat ik erg fijn vond in de periode dat ik les kreeg, was dat ik van te voren wist wat ik kon verwachten. Paul was mijn instructeur en ik heb ook nooit een ander gekregen. Op deze manier wist Paul dus waar mijn kwaliteiten en verbeterpunten zaten. Daarnaast werd ik altijd gerustgesteld, ook als iets wat minder goed ging. Dit deed Paul dan door de sfeer in de auto luchtig te houden en mij positieve feedback te geven een hier en daar kreeg ik een mentosje in mijn hand als snackje. Ook kreeg ik optijd de juiste informatie en heeft Paul mij goed begeleid bij het leren en maken van mijn theorie-examen. Het fijnst hieraan vond ik dat ik via de 'plango-app' kon leren en kon oefenen, en dit zat allemaal bij het pakket wat ik heb aangeschaft. Hier kwamen dus geen extra kosten meer bij kijken. Uiteindelijk heeft Paul mij dus persoonlijk begeleid en ervoor gezorgd dat ik nog een hoger slagingspercentage had voor mijn theorie- èn mijn praktijkexamen... ; Ik zou het zeker aanraden om bij aris-velperbroek rijles te nemen! Bedankt Paul!
Goede rijles, fijne app om lessen in te plannen. Paul is erg flexibel en heeft het beste met je voor.
Ik heb mijn rijlessen bij Paul als heel fijn en bovenal heel erg gezellig ervaren. Ondanks de spanning aan het begin zorgde hij ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en met plezier aan het rijden was. Hij gaat op een bijzonder fijne en geruststellende manier met zijn leerlingen om, wat hem ontzettend geschikt maakt als rij instructeur. Zeker een aanrader als je het aan mij vraagt! Heel erg bedankt voor de gezelligheid Paul :
Goede rijschool die het beste resultaat uit je naar boven haalt. Fijn dat je niemand hoef op te halen of weg te brengen hierdoor heeft Paul echt tijd voor jou en kun je ook meer vragen. Handig dat je in de app je lessen kunt plannen en je vooruitgang kunt zien. Aris Velperbroek is zeker een aanrader als je wilt gaan lessen
Paul is een geweldige rijinstructeur. Hij denkt enorm met je mee en past zich meteen aan naar jouw behoeften. Je ziet meteen dat hij het met enorm veel plezier doet en echt geniet van zijn werk. Ik kan geen betere rijschool aanraden! Enorm bedankt voor de super leuke rijlessen, Paul!
Paul is een fantastisch fijne rij instructeur! Heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens het lessen, altijd gezellig. Ondanks fouten die je maakt reageert Paul fijn en geruststellend. Komt altijd netjes zijn afspraken na! Dikke aanrader!!
Een hele fijne rijschool met een geduldige, vriendelijke instructeur. Ik zou deze rijschool dan ook aan iedereen aanraden die een rijschool zoekt waar hij/zij zich comfortabel wil voelen. Paul luistert echt naar je en neemt ook altijd tijd voor je als je even niet goed in je vel zit. Voor mij was dit echt een top ervaring! Bedankt Paul voor alle prettige en fijne rijlessen!
Paul is een ongelofelijke vriendelijke en gezellige man. Naast het leren van autorijden kan je met paul altijd gezellig kletsen en lachen. Ik heb met een fijn gevoel naast paul in de auto gezeten en veel van hem geleerd. Geen vraag was te gek. We hebben er samen voor gezorgd dat ik in 1x de TTT en praktijk heb gehaald.
Paul is een hele fijne, duidelijke en vertrouwde rij instructeur. Daarnaast is hij in de auto ook nog eens heel gezellig. Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Ik val een beetje uit de toom tussen al deze jonge cursisten maar.... als 60+er kun je ook heel goed terecht bij Paul. Met veel geduld heeft hij mij in 1 keer door alle examens geloodst. Als senioren veel bekijks gehad en veel gelachen. Paul bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid