facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Appic

Appic

Info

Appic is hét platform dat jou helpt in het vinden van de voor jou juiste uitgaansgelegenheid of een evenement dat bij jou past!

Geschiedenis

Appic is je ideale wingman tijdens het uitgaan. Appic helpt je met het vinden van de leukste festivals, evenementen, en clubs. Je maakt eenvoudig je persoonlijke timetable of vind je weg op de plattegrond, en je bestelt in een hand omdraai je tickets met korting in de Appic shop terwijl je alvast de laatste tracks van je favoriete artiesten beluisterd.

Met de Meet-up functie kom je voorafgaand aan een event alvast in contact met de leukste mensen en als dat nog niet genoeg is maak je met de win-game kans op tickets, VIP upgrades, munten & meer, voor de dikste feesten!



"Appic brengt je dichter bij vrienden, je favoriete artiest en andere muziekliefhebbers. Appic is up to date van het laatste nieuws over alle digitale feesten, livestreams en artiesten in Nederland en België en bezorgt jou de beste tijd van je leven.Bovendien regelt Appic alles voor je: van tickets winnen tot vervoer, van VIP-toegang tot slaapplek.Zelfs op het feestje zorgt Appic ervoor dat je nooit je vrienden verliest of je favoriete artiesten mist."
Adres: europalaan 400, 3526 Ks Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: europalaan 400
Postcode: 3526 Ks



op zoek naar gerelateerd: Is Appic betrouwbaar, Appic APK, Appic business, Appic vacatures, Festival timetable app, Uitgaans app
Recensies
Waardeloze app waar je nooit meer kaartjes kan winnen! Sinds Corona tijd geen gratis kaartjes meer ondanks dagelijkse pogingen en bij vrienden net zo.
Waardeloos bedrijf, 2 tickets voor gearbox Twin turbo weg! Geen reactie in de mail en geen geld terug. Ga nooit meer tickets halen hier.
Echt een handige app als je naar festivals gaat! Vaak tickets met kortingen, interactieve plattegronden en tickets voor festivals die al zijn uitverkocht. Ook fijn dat je een eigen timetable kan samenstellen met de artiesten die je moet zien!
voor mij is dit de beste Festival app die je maar kan gebruiken aangezien het heel makkelijk te gebruiken is en heel overzichtelijk.
Goede app, heb al 4 gratis tickets gewonnen!
Wat een slecht bedrijf! Al 2 weken bezig om een kaartje terug te halen. Appic zegt zelf dat we niet bij hun hebben besteld. Na bankafschriften laten zien reageren ze mooi niet meer terug.
Leuke app, handig in gebruik. Maar wanneer je een probleem hebt en dit meldt dan wordt het een ander verhaal. Reageren doen ze nauwelijks en maar zeer beperkt. Meer dan een jaar geleden eind 2020 een probleem gemeld. Als antwoord gekregen; er zou aan gewerkt worden en ik zou bericht krijgen. Dan denk je fijn, kan misschien een paar weekjes duren maar prima. Daarna gewoon een jaar lang niets meer gehoord! Nieuwe reactie gestuurd en weken later pas een antwoord mogen ontvangen, in 2022!. Het zou opgelost zijn. Helaas, er bleek niets veranderd of opgelost te zijn. Intussen alweer een paar weken verder en geen respons meer gehad. Diep teleurstellend!
Zeer slechte app. Wij hadden kaarten voor een feest gewonnen alleen bij de ingang van het feest bleken de kaarten al in gebruik. 75 km voor niks gereden en de dag verpest.. Ook loopt de app telkens vast en hij zuigt batterij. Niet downloaden!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Appic met het openbaar vervoer


Utrecht, Kanaleneiland-Zuid (Perron A) 120 meter
20
21
Utrecht, Kanaleneiland-Zuid (Perron B) 130 meter
20
21
Utrecht, Kanaleneiland-Zuid (Perron E) 160 meter
34
65
74
77
85
Utrecht, Kanaleneiland-Zuid (Perron D) 160 meter
34
Utrecht, Kanaleneiland-Zuid (Perron C) 170 meter
65
74
77
85

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Appic.

Utrecht app-pagina

openingstijden, locatie, vervoer. europalaan 400 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Appic adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Appic. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Appic delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rompslomp Rompslomp 3 km De valkuil "add-ons". Een abonnement, zelfs 'Premium', is altijd ZONDER: Ba...
Bksy Bksy 4 km De grootste, leukste en meest sociale bibliotheek van Nederland.
Choicebytalent Choicebytalent 7 km Wij weten duurzame verbindingen te leggen tussen werkgevers en werkzoekenden. Dit doe...
Hip&Chic Hip&Chic 7 km De Chic by Lirette collectie is online verkrijgbaar via haar eigen webshop hipenchic....
Truck Parking Europe Truck Parking Europe 8 km truckparkingeurope.com - free app (iOS/Android) for truckers with over 27.000 truck p...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid