facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ANNA

ANNA

Info

voedings- en dieetadvies & kookworkshops

Geschiedenis

Voedings- en dieetadvies
Mijn naam is Anna Hecheltjen en ik begeleid mensen bij het veranderen van hun eet- en leefgewoonten. In mijn diëtistenpraktijk staat gezonde voeding voorop. Soms is het volgen van een dieet noodzakelijk.

Begeleiding op maat
Naast de opleiding Voeding en Diëtetiek, heb ik me ook verdiept in natuurvoeding. Binnen de natuurvoeding staat het gebruik van onbewerkte en pure voeding voorop. ‘Je bent wat je eet en wat je verteerd’ is een uitgangspunt in de natuurvoeding. Door je goed te voeden, kun je je gezondheid behouden of verbeteren. Voeding is dus een eenvoudige manier om aan je gezondheid te werken. Als natuurvoeding iets voor jou is, kun je hier bij mij voor kiezen, maar dit hoeft niet. In de begeleiding staat de afstemming op jou en jouw leefgewoonten voorop.

Lekker eten in een handomdraai op tafel
Tijdens mijn kookworkshops leer je hoe je in een handomdraai een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zet. Iedereen die belangstellend is kan meedoen. Je hoeft hiervoor geen keukenprins(es) te zijn. De kookworkshops vinden op diverse locaties plaats. Zelfs thuis bij je is mogelijk.



"In mijn diëtistenpraktijk in Berghem begeleid ik mensen bij het veranderen van hun eet- en leefgewoonten voor vegans, vegetariërs en alles-eters. Gezonde onbewerkte voeding staat voorop. Soms is het volgen van een dieet noodzakelijk. Door gezond te eten, voel je je beter, voorkom je ziekten en versnel je het herstel tijdens of na ziekte.Heb je behoefte aan meer praktische tips voor de uitvoering van mijn adviezen?Ook voor kookworkshops kun je bij mij terecht."
Adres: Burgemeester van Erpstraat 4, 5351AW Berghem (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 06-33091283
Stad: Berghem
Route: Burgemeester van Erpstraat 4
Postcode: 5351AW


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Anna diëtiste Berghem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UMIEK UMIEK 16 meter Bij uMiek ga ik jou coachen naar een gezonde levensstijl door terug te gaan naar de b...
No Limit Sports No Limit Sports 932 meter Mooie sportschool met goede apparatuur voor een niet al te dure prijs. Prijs/kwalitei...
Personal Training Berghem Personal Training Berghem 1 km Personal Training Berghem is een organisatie van enthousiaste personal trainers die s...
Recensies
Vanwege buikpijn in de zij bij Anne terecht gekomen. Ze heeft een dieet opgesteld na het goed luisteren naar mijn klachten. Inmiddels een 5 a 6 tal weken verder, en de klachten beginnen nu te verminderen. Ik ga me zeker houden aan de grote lijnen van het dieet, maar zal ook zo nu en dan zondigen :. Het belangrijkste is om het dieet de tijd te geven. Ik ben blij dat ik naar de dieetist ben gegaan. Bedankt Anne !
Op advies van de huisarts omdat ik geen medicatie wilde gaan gebruiken voor de suiker die te hoog was ben ik bij Anna terecht gekomen. Na een fijn gesprek zijn we op zoek gegaan welk eet patroon het best bij mij past. We zijn nu 7 maanden verder en ik ben inmiddels ruim 10 kilo afgevallen wat me relatief weinig moeite heeft gekost door gewoon verstandigere keuzes te maken. Inmiddels is ook de suiker waarde in mijn bloed weer prima en zelfs na twee weken vakantie in Italië heb ik mijn gewicht prima op peil weten te houden. Anna bedankt voor je fijne begeleiding!
Anna is super vakkundig, persoonlijk en oprecht betrokken! Door haar ben ik heel wat wijzer geworden op het gebied van het verkrijgen van een volledig vegetarisch voedingspatroon. Heel waardevol!
Anna is erg vriendelijk, sociaal en vakkundig. Door haar heb ik een goede balans gevonden tussen gezond en lekker eten, op een manier die bij mij past. Heel fijn!
Ik ben sinds kort vegetarisch gaan eten maar ik merkte dat ik sindsdien ook meer vermoeidheidsklachten had. Ik ben bij Anna terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een diëtist met een specifieke specialisatie in het vegetarisch eten. Ik ben enorm blij met de hulp van Anna! Ze heeft mij al veel inzichten gegeven en veel tips die ik heel makkelijk in mijn dagelijks leven kan toepassen. Ik ervaar de sessies van Anna als erg fijn omdat Anna mij als persoon ziet. Ze luistert naar mijn wensen en behoeften en stemt daar haar adviezen op af. Mijn energieniveau is weer toegenomen dus ik ben enorm tevreden over haar begeleiding!
Via de huisarts ben ik bij Anna Hecheltjen terechtgekomen. Omdat ik aanleg heb voor diabetis heb ik van Anna enkele voedings adviesen gekregen. Niet mijn gewicht was het probleem maar ik had wel iets te veel buikvet. Na de adviesen opgevolgd te hebben ben ik dat nu kwijt. Het fijne van Anna is dat ze goed luistert en niet belerend overkomt als je in het weekend een keer gezondigd hebt. Alle bloedwaardes zijn weer goed. Bedankt Anna
Door de huisarts doorverwezen naar Anna, binnen enkele maanden vele kilo's afgevallen. Daarnaast goede tips en begeleiding gekregen voor een gezondere lifestyle. Inmiddels is mijn gezondheid hierdoor stukken verbeterd.
Via mijn behandelaar ben ik bij Anna terecht gekomen. Ik stond niet echt te trappelen om naar een diëtiste te gaan. Maar het was nodig. En ik wilde het nog eenmaal een kans geven om mijn eetpatroon blijvend te verbeteren. Anna is niet zomaar een diëtiste. Ze is luistert goed, is helder in de communicatie en denkt mee in oplossingen die bij jou persoonlijk passen. Ze geeft goed onderbouwde adviezen. Een heel prettig contact met een deskundig persoon, zo ervaar ik Anna. Inmiddels ben ik 13 kilo kwijt in een jaar tijd. Nu komt het erop aan om het zo te behouden. Mijn eetpatroon is verbeterd. Het past bij mijn leefstijl. Om de aandacht voor het eetpatroon vast te houden ga ik 1x in de paar maanden bij Anna langs. Even checken of het nog goed gaat. Ben erg blij dat ik dit initiatief heb genomen. En ik gun een ieder die op enige wijze advies en begeleiding nodig heeft in het eetpatroon, een diëtiste als Anna!
Anna is een fijne diëtiste, geeft goede praktische tips waar ik iets mee kan. Ook prettig dat er e-mail consulten mogelijk zijn voor als je nog een keer vragen hebt. Ze heeft goede kennis voor mensen met PDS en adviezen voor het Fodmap dieet.
Ik ben bij anna gekomen via de huisarts, ik heb veel last van mn darmen altijd al gehad. In het verleden geen goede ervaringen gehad met diëtistes tot ik bij anna kwam. Ze heeft me onwijs goed geholpen!! Wat ik vooral heel fijn vond is dat ze samen met jou gaat kijken wat bij jou past. Ik voel me 1000x beter dus ik kan het iedereen aanraden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid