facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amac

"Welkom bij dé Apple Expert van Amersfoort!"
Adres: Langestraat 121A , Amersfoort 3811 AE, NL
Telefoonnummer: 0900 1588
Stad: Amersfoort
Route: Langestraat 121A
Postcode: 3811 AE



op zoek naar gerelateerd: amac studentenkorting, amac rotterdam, amac inruil, amac utrecht hoofdkantoor, amac utrecht, amac amersfoort, amac kortingscode, amac amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Media Markt Media Markt 766 meter Grote keuze uit elektronica, diverse mooie merk/product presentaties! Tegenover de w...
Bluemart Bluemart 1 km Wanneer je zoekt naar mooie en betaalbare producten, dan ben je bij ons aan het juist...
Sim Innovations Sim Innovations 4 km Sim Innovations offers high tech simulation solutions.
Bitlair Bitlair 5 km Leuk heb een Workshop gedaan om een woord klok te maken daar.
Recensies
Wat een klantonvriendelijkheid! Ik ben om 17.15 uur in de winkel. Na 15 minuten wachten ben ik eindelijk aan de beurt. Ik wil een nieuwe iPhone en mijn oude inruilen deze heb ik al terug gezet in de fabrieksinstellingen. Ik weet exact welke nieuwe iPhone ik wil. Ik vraag niet om advies of extra zaken. Krijg ik te horen dat dit ‘proces’, zoals ze het noemen, zeker 15 minuten gaat duren en dat ze dat niet meer doen omdat ze bijna gaan sluiten!!! Inmiddels is het 17.35 uur. Wat is het probleem, dacht ik nog. Maar de medewerker wilde mij echt niet helpen! En dan nog de houding van deze verkoper, zo denigrerend en betweterig.
Amac Amersfoort heeft helemaal geen service! ik was met airpods geweest wat in het vervanging-programma van apple zit serie fout 2020. Lang verhaal. Maar 1 ding is zeker ik ga daar nooit meer iets kopen. Nu contact opgenomen met apple zelf en ze komen mijn airpods halen en gaan het vervangen. Dit noem ik pas goede service. Bij Amac zitten zogenaamd gecertificeerde apple mensen. Lik mijn vest amateurs!!!!
Mijn Apple Watch was met de verkeerde instellingen geleverd en kreeg ‘m daarom niet goed ingesteld. Jelle van AMAC Amersfoort heeft dit netjes opgelost voor me! Super fijne service. Dankjewel Jelle, ik ben weer super blij. Kom zeker terug!
Mijn AirPods waren kapot fabrieks foutje hun zijn er vriendelijk en goed mee om gegaan. We hebben vervolgens nieuwe gekregen. Top service.
Ik ben prettig geholpen door de medewerkers. En er werd de tijd genomen door hen en er werd meegedacht en meegekeken toen er een probleem met mijn computer was.
Echt grappige winkel. Kom ik binnen met een Iphone 8 met oplaadprobleem. Kan niet gemaakt worden Bla bla bla Naar de standaard telefoon reparateur. € 40 en is weer klaar
Super service! Vriendelijke en nemen de tijd! De bon was niet aangekomen en had terug gebeld. De medewerker hielp super! Ben echt te vrede!
Vriendelijk bij aanschaf, maar bij complicaties wordt het probleem altijd bij de klant gelegd en zoekt Amac altijd een manier om onder de verantwoordelijkheid uit te komen.
Heeel goed en zeer vriendelijk geholpen. Mijn overleden Mac weer tot leven gemaakt. Dank je wel Jelle!
Zeer deskundig en buitengewoon klantvriendelijk. Voor alle Apple producten en Apple-gerelateerde problemen een topzaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid