facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar

Info

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar fabriceert ramen, deuren en serres in eigen werkplaats.

Geschiedenis

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar, richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. De fabricage van onze ramen, deuren, veranda's, overkappingen en serres vindt plaats in onze eigen werkplaats. Het plaatsen van onze producten gebeurt door ons eigen team. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden en volledig afstemmen op uw smaak.

De collectie zonwering en rolluiken is zo groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar laat u zien welke types er zijn. Wilt u advies op maat of direct zelf bekijken wat er mogelijk is? We verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom, of komen bij u langs met voorbeelden.

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar verkoopt diverse soorten HR++ isolatieglas van SGG Climaplus. Dit is de absolute top in isolatie, lichttransmissie en comfort tijdens alle seizoenen.
Wij leveren en plaatsen: Enkel glas, Figuurglas, Glas-in-lood, Gelaagd glas (veiligheidsglas), Gehard glas, Spiegels,
Glasbewerkingen, Voorzetramen, Isolatieglas, Hoog rendement isolatieglas (HR ++) en Hardglazen puien.

Door de speciaal voor glas en aluminium ingerichte werkplaatsen en de inzet van enthousiaste en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat hoogwaardige aluminium ramen, deuren, veranda's, overkappingen en serres te vervaardigen. Het plaatsen van onze producten vind in eigen beheer plaats, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Naast ons kantoor, opslag- en productiehal is er voor u een showroom ingericht.

Heeft u verder nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0316-331010 of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Adres: Dijkweg 17, 6905 BA Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316 331 010
Stad: Zevenaar
Route: Dijkweg 17
Postcode: 6905 BA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Terbonssen Zevenaar, Veranda Zevenaar, Glaszetter Zevenaar, Kozijnen Zevenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinkelder metal solutions BV Kinkelder metal solutions BV 1 km Was de eerste keer in een metaal bewerkings fabriek en heb mijn ogen uit gekeken, wat...
Wiba Bolck Wiba Bolck 1 km Wiba Bolck is een kwalitatief hoogstaand metaalbewerkingsbedrijf. Wij zijn gespeciali...
Air System Air System 2 km Vorige week heeft men onze mechanische ventilatie gereinigd. Keurig en vriendelijk pe...
Spoel Allround Timmerwerken Spoel Allround Timmerwerken 3 km Voor al uw timmerwerk kunt u contact opnemen. Van het maken van een vogelhuisje tot e...
Recensies
Als Architect werk ik vaak samen met eigenaar Rob aan grote en kleine projecten. samen komen we altijd tot goede en esthetische fraaie oplossingen voor onze opdrachtgevers.
Zeer professioneel bedrijf en mooi product geleverd helaas rubber kapot van de schuifpui na een paar jaar maar dat zal ook nog wel gemaakt worden
Goede service goede prijs. Klantvriendelijk.
Vakwerk, denken mee en goede service.
Zeer plezierige meedenkende verkoper. Er wordt door hem gedacht in mogelijkheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid