facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Air System

Air System

Info

Air System is dé specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van woonhuisventilatie.

> Onderhoud
> Reparaties
> Reiniging
> Renovatie

Geschiedenis

Jaarlijks voorziet Air System het onderhoud aan gemiddeld 2500 woningen. Air System voorziet u op het gebied van mechanische ventilatie en verleent u daarbij te allen tijde een uitstekende service: daar kunt u op rekenen.

Het is belangrijk om te weten dat Air System werkt zonder contracten: u bepaalt wanneer wij komen en u zit nergens aan vast. Wanneer u een monteur op korte termijn nodig heeft (in verband met bijvoorbeeld een storing), kan Air System zeer snel ter plaatse zijn. Dat is immers de service van Air System.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of door te bellen naar 0316-849077.

Adres: Lentemorgen 5-2, 6903 CT Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-849077
Stad: Zevenaar
Route: Lentemorgen 5-2
Postcode: 6903 CT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inregelen ventilatie prijs, Kosten inregelen WTW
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinkelder metal solutions BV Kinkelder metal solutions BV 1 km Was de eerste keer in een metaal bewerkings fabriek en heb mijn ogen uit gekeken, wat...
Wiba Bolck Wiba Bolck 1 km Wiba Bolck is een kwalitatief hoogstaand metaalbewerkingsbedrijf. Wij zijn gespeciali...
Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar 2 km Als Architect werk ik vaak samen met eigenaar Rob aan grote en kleine projecten. same...
Recensies
Vorige week heeft men onze mechanische ventilatie gereinigd. Keurig en vriendelijk personeel, het MV-systeem is vakkundig, grondig en snel schoon gemaakt, erg blij mee! Alles volgens afspraak en opgave van kosten. Prima bedrijf!
Ik beveel Air System aan omdat dit bedrijf zeer professioneel en snel levert. Vrijdag vroeg ik telefonisch voor advies en een offerte en de week erop woensdag werd het nieuwe systeem geplaatst. Door de vakkundige manier van de twee monteurs is ons huidige mechanische systeem vervangen door een energiezuinig apparaat van Ocron en zijn ook meteen de luchtkanalen gereinigd. Kwalitatieve en professionele ondersteuning met duidelijk uitleg.
Zojuist heeft Joey bij ons thuis de mechanische ventilatie schoongemaakt. Het verschil was direct te horen. Bedankt voor de vriendelijke en professionele dienstverlening!
Zeer professioneel bedrijf, erg tevreden met het resultaat. Aanrader!
Zeer vriendelijk en weet waar hij het over heeft en zeer vakbekwaam!
Vertaald door Google 0 Origineel ٠
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid