facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Albert Heijn
Adres: Middenmolenplein 64, 2807 GZ Gouda, Nederland
Telefoonnummer: 0182 586 208
Staat: Zuid-Holland
District: Gouda
Stad: Gouda
Route: Middenmolenplein
Huisnummer: 64
Postcode: 2807 GZ


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 09:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dirk van den Broek Dirk van den Broek 144 meter Goed supermarkt vriendelijk mensen prijs kwaliteit is onlangs al die anderen laag
Lidl Lidl 3 km Deze LIDL is echt verschrikkelijk. Buitenom dat het personeel niet klantvriendelijk i...
Recensies
Het winkelwagenbeleid van de Dirk en AH is verschrikkelijk. De één is gratis de ander betaald, maar bij het retourneren van de wagens staat alles altijd kriskras door elkaar. Is voldoende reden om ergens anders boodschappen te doen.
Ik was erg blij met de 8 cent korting die Albert Heijn aan mij gaf. Echt binnenkort de duurste winkel van Nederland. De Dirk had hier twee voor €4,00 van gemaakt als hun het in de korting zouden verkopen.
Prima winkel, maar een blijvende ergernis is de manier waarop de zelfscancontroles worden uitgevoerd. Ik heb geen zin in beurse groente en fruit en ik vind de chaos waarin je boodschappen achtergelaten worden omdat er meteen weer een volgende klant gecontroleerd moet worden erg irritant. Je staat gewoon twee keer alles in te pakken. Op die manier kun je net zo goed in de rij gaan staan bij de langzame kassa.
Mooie winkel met geweldige service. Liet buiten de winkel een pak yoghurt vallen, hoefde het niet zelf op te ruimen en mocht een nieuwe pakken. Dank jullie wel.
Prima supermarkt maar helaas wel een van de duurdere. De Dirk en Hoogvliet zijn duidelijk goedkoper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid