facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agrilight B.V.

Agrilight  B.V.

Info

Agrilight b.v.

Geschiedenis

Agrilight b.v. is onderdeel van Dool Industries. Binnen die groep is een aantal groeilicht gerelateerde bedrijven samengebracht, bestaande uit AP Nederland, OEC, Hortilux Schréder, Raymax, PL Light en Agrilight®. Doel van deze krachtenbundeling is om de kwaliteit in de gehele keten van onderzoek en productie tot en met onderhoud te kunnen controleren en maximaliseren.

Door deze krachtenbundeling heeft Agrilight® de beschikking tot uitgebreide onderzoek- en productiefaciliteiten. Met zowel een vestiging in Monster als in Canada staat er altijd en overal een enthousiast en deskundig team van medewerkers klaar om u op gebied van verlichting te adviseren bij de nieuwbouw of renovatie van uw stal. Wanneer u kiest voor rendement, kwaliteit en advies op maat, kiest u voor Agrilight®.



"Wilt u maximaal rendement uit uw stal halen?Dan is goed licht een absolute voorwaarde.Agrilight levert al 20 jaar stalverlichting voor de melkvee en pluimvee wereldwijd.Als onderdeel van Dool Industries, een holding gespecialiseerd in groeilicht, kennen wij de nieuwste ontwikkelingen in verlichting.Deze kennis combineert Agrilight met actuele technische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van dierenwelzijn en stalinrichting.De LED stalverlichting van Agrilight behoort dan ook tot de meest innovatieve en duurzame oplossingen, welke op de markt verkrijgbaar is."
Adres: Vlotlaan 643, 2681 TZ Monster
Telefoonnummer: 0174 287 287
Stad: Monster
Route: Vlotlaan 643
Postcode: 2681 TZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Agrilight dealer, AGRILED 3 eco, AGRIBOX pro, Verlichting melkveestal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koppert Cress Central Europe Koppert Cress Central Europe 2 km Het belasten door de belastingdienst voor de gegeven lunch? Binnen het Leger des Heil...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid