facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A J Loots BV

A J Loots BV

Info

Als specialist met meer dan 150 jaar ervaring is A.J. Loots B.V. uitgegroeid tot een totaalaanbieder van installaties, onderhoud en energievoorziening.

Geschiedenis

Als specialist met meer dan 150 jaar ervaring is A.J. Loots B.V. uitgegroeid tot een totaalaanbieder van installaties, onderhoud en energievoorziening. Bij ons kunt u terecht voor alle adviezen en diensten die verband houden met verwarming, watervoorziening, luchtbehandeling, sanitaire en elektrische installaties. Verder zijn wij specialist op het gebied van duurzame energie. Indien nodig staan wij binnen 24 uur bij onze klanten voor de deur. In spoedeisende gevallen helpen wij u dezelfde dag.

De gehele verbouwing in één hand, wij nemen het werk van diverse specialisten op ons, zoals schilderwerk en tegelzetten. A.J. Loots B.V. werkt volgens strakke tijdsplanning en beperkt de overlast van de verbouwing en aanleg. Verder verzorgen wij het vervangen van CV ketels door moderne zuinige HR ketels.
Na de verbouwing kunt u ook voor al uw onderhoud bij ons terecht.

Wij werken met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken waaronder Atag, Vaillant, Grohe, Sphinx, Geberit, Kludi, Venlo, Villeroy&Boch en Nefit Fasto. Als erkend GasNed installateur kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor het huren en leasen van gastoestellen van de meest uiteenlopende aard.

Met het oog op energiebesparing biedt A.J. Loots B.V. ook oplossingen aan voor duurzame energie. Zoals zonneboilers, spaardouches, warmte pompen, warmte terugwinning, DuBoRain, HR-ketels en PV-panelen waar u zelfs niet alleen het milieu mee gespaard maar ook op uw portemonnee.

U kunt samen met A.J. Loots B.V. een gepaste oplossing vinden voor uw situatie. Ook bestaat de mogelijkheid subsidie te ontvangen op een aantal installaties. Voor meer informatie bent u ook hartelijk welkom in ons centrum voor duurzame energie.

Adres: Avignonlaan 14, 5627 GA Eindhoven
Telefoonnummer: 040 243 0910
Stad: Eindhoven
Route: Avignonlaan 14
Postcode: 5627 GA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Engelen loodgieter Eindhoven, Loodgieter Veldhoven, Loodgieter Eindhoven Woensel, Loodgietersmaterialen Eindhoven, A.J. Loots review, Elektrotechnisch Installatiebedrijf Eindhoven, Loots verwarming, Loodgieter Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOTEC Zwembadtechniek LOTEC Zwembadtechniek 2 km Prettig bedrijf. Denkt proactief met ons mee.
Van berlo Installaties Van berlo Installaties 3 km Warmtepompboiler vakkundig geïnstalleerd werkt uitstekend. Fijne samenwerking en comm...
Ventilatieland Ventilatieland 5 km WAARSCHUWING ! KOOP HIER NIET ONDANKS DE WELLICHT AANTREKKELIJKE PRIJZEN! Op 29 - 9 h...
Castillo Lastechniek Castillo Lastechniek 6 km Vertaald door Google Geweldige lasser, zeer behulpzaam Origineel Awesome welder, ver...
Recensies
Geen concurrentie, dus kunnen ze net zo asociaal zijn als ze willen en de prijs vragen die ze willen. Als ze al komen voor kleine klusjes.
Goed personeel
Dit was de eerste en tevens ook de laatste keer contact te hebben opgenomen met A.J. Loots. Nog nooit in mn leven zo'n klantonvriendelijke receptioniste aan de lijn gehad, en gezien de reviews hier ben ik helaas niet de enige. Cursus basis communicatie zou op zijn plaats zijn.
Vandaag gebeld om informatie te vragen over afspraken. De persoon aan de telefoon was erg chagrijnig en reageerde bot op mijn vragen. Ik zoek wel een ander bedrijf wat zich klantvriendelijker opstelt richting potentiële klanten.
Ben op de juiste manier geholpen, goede prijs afspraak voor een nieuwe combiketel. Snelle levering en plaatsing rond de jaarwisseling op momenten waarop elke monteur vrij wil zijn. Fijne monteurs met goede kennis van zaken. Top firma Loots .
In de winterperiode een storing aan mijn ketel, onderdelen vervangen was niet meer rendabel. Zelfde dag nog een prijs doorgekregen en de volgende dag was het weer lekker warm in huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid