facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 40PlusRelatie - Utrecht

40PlusRelatie - Utrecht

Info

Jantine Blok consulent voor de regio's Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland. Persoonlijke relatiebemiddeling voor singles van 40 tot 80 jaar.

Geschiedenis

Je hebt je leven op orde, je hebt het naar je zin, maar jij weet ook dat het nóg leuker kan zijn.

De juiste partner tegen komen, is niet altijd even gemakkelijk. Door een druk leven of sociale verplichtingen ontbreekt daarvoor de tijd.

Datingsites bieden mogelijkheden, maar leveren ook vaak teleurstellingen op.

Schakel liever een professional in om voor jou de juiste partner te zoeken. Jantine Schonk biedt die mogelijkheid, door gespecialiseerde benadering en de professionele werkwijze van mij als consulenten van Regio Doorn, Culemborg, Vianen, Woerden, Gouda, Alphen aan de Rijn

Adres: Nieuwe Rijksweg 9, 4128BM Lexmond
Telefoonnummer: 06-51011845
Stad: Lexmond
Route: Nieuwe Rijksweg 9
Postcode: 4128BM


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 40PlusRelatie - Utrecht.

Lexmond professionele dienstverlening

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwe Rijksweg 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 40PlusRelatie - Utrecht adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 40PlusRelatie - Utrecht. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 40PlusRelatie - Utrecht delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid