facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor zzplogo.nl

zzplogo.nl

Info

Bent u als startende ondernemer of zzp'er op zoek naar een frisse en duidelijke uitstraling? Zowel voor bestaande als nieuwe bedrijven bedenken we o.a. logo's, advertenties, bestickering en websites. Kortom een complete huisstijl.

Geschiedenis

Bent u als startende ondernemer of zzp'er op zoek naar een frisse en duidelijke uitstraling? Zowel voor bestaande als nieuwe bedrijven bedenken we o.a. logo's, advertenties, bestickering en websites. Kortom een complete huisstijl.

Speciaal voor de zzp'er is er keuze uit 3 pakketten voor de complete uitstraling van uw bedrijf. zzplogo.nl denkt graag met u mee!



"Bent u als startende ondernemer of zzp'er op zoek naar een frisse en duidelijke uitstraling? Zowel voor bestaande als nieuwe bedrijven bedenken we o.a. logo's, advertenties, bestickering en websites. Kortom een complete huisstijl."
Adres:
Telefoonnummer: 0637425106
Stad: Enkhuizen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Durge Geeft Vorm Durge Geeft Vorm 325 meter Maartje is een fantastische begaafde en veelzijdige designer. Haar oog voor detail, c...
Uniek uniek Uniek uniek 2 km het uiterlijk van uw onderneming is onze taak ! Denk aan Grafischontwerp, Bedrijfskl...
MulticopyEnkhuizen MulticopyEnkhuizen 3 km Prima bedrijf die alles kan drukken op vele ondergronden. Ze bedrukken onder andere k...
Recensies
Mijn bus laten ontwerpen m'n kladblokjes m'n pennen m'n werktent m'n site m'n kleding m'n plastic tasjes en elke keer is het weer verrassend hoe ze het maakt! Echt ontzettend blij mee. Krijg hier ook weer veel werk van omdat de klanten het professioneel over vinden komen. En niet geheel onbelangrijk voor wat ze allemaal kan en wat ze allemaal doet heeft ze een goede prijspkwaliteit verhouding! Tanja ontzettend bedankt voor alles! Een echte aanrader!!
"Mijn keuze voor de samenwerking met ZZPlogo.nl was een schot in de roos! Tanja heeft een goed inlevingsvermogen en voelde daardoor direct aan wat goed bij mij paste qua stijl voor mijn logo, huisstijl en website. Tanja is heel creatief, denkt mee, is flexibel en staat open voor inbreng van de klant. Dit alles heeft ertoe geleid dat het tot een prachtig eindresultaat is gekomen waar ik heel blij mee ben. Ik beveel Tanja dan ook van harte aan!".
Een aanrader voor het ontwerp van een goed logo!
Snelle en goede service. Denkt mee en doet het in goed overleg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid