facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZZP Pennings Administraties

Info

Pennings Administraties is een eenmanszaak, die de boekhouding beheert voor ZZP'ers en particulieren.

Geschiedenis

Weg met de boekhouding, weg met de belastingaangiften en weer terug naar de werkzaamheden waardoor je als zzp er of freelancers bent begonnen. Pennings Administraties is de boekhouder, die ervoor zorgt dat het weer kan.

Voor ZZP ers of freelancers

Wat is er fijner dan uw boekhouding achter te laten in handen van een boekhoudkantoor. Pennings Administraties verzorgt uw administratie, doet de btw aangifte, de aangifte inkomstenaangifteen regelt de var-verklaring. Direct en persoonlijk contact met uw boekhouder en tegen scherpe prijzen is waar Pennings Administraties voor staat. Natuurlijk wordt uw administratie nauwkeurig, tijdig en accuraat verwerkt. Aanleveren van de boekhouding kan zowel digitaal als op papier.

Voor startende ondernemers

Wat houd u tegen om een bedrijf te starten? U weet niet wat er allemaal bij komt kijken? Waar moet u overal aangemeld zijn? Voor deze vragen en meer heb ik een stappenplan opgesteld en aan de hand hiervan begeleid ik u naar het ondernemen van uw eigen bedrijf . Samen werken we stap voor stap naar een gezond en goed opgezet bedrijf. Zodat u uiteindelijk de ondernemer bent, die u wil zijn.

Voor particulieren

Voor april van elk jaar wil de belastingdienst uw inkomstenbelasting ontvangen. Wat geldt wel en wat geldt niet voor de belastingdienst, That’s the question. Wil u zoveel mogelijk uit uw belastingaangifte halen, dan kan u het beste een boekhoudkantoor of adminstratiekantoor in de arm nemen. Pennings Administraties is hiervoor uitermate geschikt.

Pennings Administraties is
Dé Boekhouder voor de ZZP er en Particulieren

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende afspraak willen maken, dan kunt u contact met mij opnemen via het contactormulier of via telefoonnummer 06-33098730.

Adres: Helfrichstraat 51, 5427 SC Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0633098730
Stad: Boekel
Route: Helfrichstraat 51
Postcode: 5427 SC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MetAstrid secretariële dienstverlening - werving & selectie MetAstrid secretariële dienstverlening - wer... 878 meter Voor tijdelijke secretariële ondersteuning Tevens gaan we graag voor u op zoek naar s...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid