facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwiertje

Zwiertje

Info

Een VIP* behandeling voor elk cadeau.
*very important present

#gevenverrijkt

Geschiedenis

Zwiertje is een cadeau-inpakservice, in de vorm van een webshop, waar u de verpakking voor een cadeau kan uitkiezen en bestellen. Online bij andere webshop's bestelde cadeau's kunnen naar Zwiertje worden door gestuurd, een in een winkel gekocht cadeau kan worden opgestuurd of worden langs gebracht bij Zwiertje.

Op de website www.zwiertje.nl kiest u de verpakking uit. Deze kan bestaan uit inpakpapier en lint en kan worden uitgebreid met allerlei items zoals een cadeaukaartje, cadeaulabel, etiket, bedeltje, linten, strikken, etc. U kunt ook kiezen voor een cadeautasje met vloeipapier, organza zakje of cadeaudoosje.

Zwiertje biedt veel mogelijk om het cadeau helemaal naar wens in te laten pakken en decoreren. Er is een breed scala aan mogelijkheden om er een luxe of juist persoonlijk cadeau van te maken. De verpakkingen zijn aan alle gelegenheden aan te passen d.m.v. toepasselijk papier, bijpasende linten en strikken, bedeltjes, etiketten, kaartjes en labels. Dit geldt uiteraard ook voor Sinterklaas en kerstcadeaus en voor cadeaus voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij of een geboorte.

U mag langskomen om de verpakking ter plekke samen te komen stellen. U kunt telefonisch of per email een afpraak maken.
Naast het inpakken van cadeaus kunt u bij Zwiertje terecht voor bedankjes, goodie bags en kerstpakketten. Neem contact op om uw wensen door te spreken.

Wilt u de fijne kneepjes van het vak leren? Zwiertje geeft cadeau-inpakworkshops op locatie.

#gevenverrijkt #gift #gifts #cadeau #cadeautjes #inpakken #cadeaupapier #inpakpapier #pakpapier #verjaardag #feest #jubileum #geboorte #trouwerij #bruiloft #trouwcadeau #valentijn #sinterklaas #sintenpiet #5december #kerst #kerstmis #oudennieuw #nieuwjaar #birthdaygift #birthday #celebrate #birthdaypresent #instabirthday #party #birthdayparty #celebration #presents #bday #babyshower #baby #babies #newborn #kids #children #child #babyshowergift #birthdaypresent #celebration #celebrate #presents #wedding #party #weddingparty #weddinggift #celebration #celebrate #marriage #weddingday #presents #bride #groom #bridesmaids #christmas #happyholidays #christmas2017 #xmas #santaclaus #santa #merrychristmas #happynewyear #newyear #happy2018

Adres: Klaver 32, 9761 LD Eelde
Telefoonnummer: 0508119944
Stad: Eelde
Route: Klaver 32
Postcode: 9761 LD


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid