facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwier de vrijhaven van de stad

Zwier de vrijhaven van de stad

Info

Geef jezelf vrij van de stad! Wij zijn Zwier. Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Vlakbij de stad, dichtbij de natuur. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet!



"++ Bootverhuur ++7 dagen per week++ Restaurant De Huiskamer ++Tijdens de Zwier zomerweken van 15 juli t/m 21 augustus kun je elke dag mee eten. De Huiskamer is dan elke dag open van 8.30u - 20.30u.Minimaal 1 dag vooraf te reserveren via websiteOntbijtbuffet tussen 08:30 - 10:00 €15,50 ppLunch tussen 12:30 - 13:30 €17,50 ppVoorgerecht tussen 17:00 - 18:00 8,- ppDiner & Dessert tussen 18:00 - 19:00 €27,5 ppVanaf 23 augustus 2023 alleen in weekenden geopend:vrijdag...............16.00 - 20.00zaterdag............08.30 - 20.00zondag..............08.30 - 17.00"
Adres: Winkeldijk 20a, 3645AP Vinkeveen
Telefoonnummer: 0294281426
ln.reiwz@jirv
Stad: Vinkeveen
Route: Winkeldijk 20a
Postcode: 3645AP



op zoek naar gerelateerd: zwier vinkeveense plassen, zwier tent, zwier camping, vrijhaven utrecht, zwier winkeloord, zwier yoga, winkeldijk 20a vinkeveen, de zwier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Yoga Nomad The Yoga Nomad 942 meter Ik volg mamayoga en pilates lessen bij Lotte en ze is SUPER. Het is een ontzettend wa...
Ferdicure Ferdicure 2 km Ferdinand heeft passie in zijn vak en doet meer dan de massage alleen. Hij vertelt pr...
Britt's BnB Britt's BnB 3 km Vertaald door Google Zeer leuke plek voor familie Ik hou van het uitzicht en de natuu...
Kinderyoga met Esther Kinderyoga met Esther 5 km Lessen, voorbeelden, ideeën, interessant nieuws over de kinderyogalessen die ik geef ...
Recensies
Team Zwier, Hartelijk dank voor deze onvergetelijke 24 uur zonder ervaring. 24 lang zonder telefoon, tablet, laptop of tv, 24 uur zonder onze zoon, 24 uur zonder andere prikkels van buitenaf. Vooraf best wel spannend, maar dankzij de gastvrije ontvangst, de leuke tocht met de sloep, het charmante hutje, het geweldige uitzicht over de plas, hebben we niks gemist sorry kind. 24 uur samen op een eiland, samen ontsnappen aan de hectiek van alle dag wij vonden het heerlijk en hebben GENOTEN. De hut is voorzien van alle gemakken om te verblijven, het bed slaapt heerlijk. Douchen in de Vinkeveenseplas is super verfrissend en yoga en meditatie in de zon op het terras aan het water, beter dan dit gaat niet. De maaltijden zijn heerlijk en de recepten prima te volgen. De rust en ontspanning waren overweldigend en voor herhaling vatbaar. Nu staan de 48 uur zonder erg hoog op onze bucketlist. We hebben dit weekend mede dankzij het weer als zeer luxe ervaren waar geen 5 sterren hotelkamer met roomservice tegen op kan.
Wat hebben we hier ontzettend genoten! Optimale vakantie in een mooie tent met heerlijk bed. Al het eten en de afwas wordt voor je klaargemaakt en is echt fantastisch lekker als in, als het eten op was, keken we alweer uit naar wat de volgende maaltijd zou zijn. Het is een mooie rustige locatie bij de Vinkeveense plassen waar we ook nog 3 uur mochten rondvaren in een elektrisch bootje en mochten suppen en kanoën. Een duik nemen in de zwemvijver als we het warm hadden, wat kruiden plukken uit de moestuin om een theetje mee te maken en doen waar we zin in hadden in een super relaxte sfeer met allemaal lieve medewerkers. En dan als kers op de slagroomtaart ook nog de inspirerende inspiratiesessies, die voor ons beiden echt weer wat ogen hebben geopend. Kortom, volop ontspannen en energie en inspiratie opdoen, Dankjulliewel!!!
Een prachtige, rustgevende plek aan de Vinkeveense Plassen. Ik verbleef in een havenhuisje van alle gemakken voorzien. Het totale concept van logeren inclusief inspiratiesessies, hottub, sauna, suppen, kanoën, sloepje varen, ontbijt, lunch en avondeten was super. Je kan hierdoor heerlijk ontspannen en/of uit je comfortzone stappen. Ik vond het wel jammer dat er alleen vegetarisch gekookt werd.
48 uur offline in de eiland hut! Fantastische ervaring! Genoten van de hut, het eten, incl drankjes en snacks, en genoten van het mooie weer! Aan alles is gedacht! 23-25 oktober 2022
Een viersterren hotelkamer in een tent en wakker worden in de natuur. Luxe boxsprings in een ruime tent aan het water. Wc gebouwen zijn netjes en verzorgd. Ze serveren alleen vega in het restaurant, maar vis of vlees hebben wij niet gemist. Tip ga varen op de Vinkeveense plassen.
Na 10 minuten al verliefd op Zwier! Een fantastische plek waar we ons gelijk zeer welkom voelden. Een havenhuisje met uitzicht op het haventje, veel privacy en volop in het groen. En wat hebben jullie heerlijk gekookt voor ons! Trouwens voor het ontbijt kwamen we ook graag ons bed uit; Ontspanning in de sauna en hottub, met af en toe tussendoor een afkoelmomentje in de plas. Zondagochtend al vroeg met het fluisterbootje het water op. Gezicht in de zon en genieten van de rust en stilte op de plas. Kortom 2 geweldige dagen bij Zwier waar ze veel oog hebben voor de details en alles uit de kast trekken om hun gasten optimaal te laten genieten.... Soms ga je weg van een plek waarvan je zeker weet, hier kom ik terug..... Dank voor alles!
Heerlijk weekend in een Havenhuisje gehad! Zowel de sfeer als het eten is geweldig, net als de beste bedden die we ooit in een verblijf gehad hebben! Je voelt hier de liefde voor vertrouwen, de kracht van zorgen voor je zelf en dat de natuur 'the gift that keeps on giving' is. Gaan dus! Wij hadden het gevoel dat we veel langer weg waren en keren misschien nog wel een keertje terug als we weer willen opladen.
We hadden 2 kayaks gehuurd, en alles liep volgens plan nog beter zelfs! Het personeel was erg aardig en liet de goede plekjes, routes en restaurantjes aan het water zien. Ook hebben ze een supermarktje waar je kleine dingetjes kan kopen. Er lagen ook nog een paar grote kano’s Canadese kano’s en wij vroegen ons af of we daar na de kayaks ook even in mochten peddelen zonder een reservatie, en het mocht! Ook waren er langs de bootroute heerlijk zoete bramen. Dankjullie wel voor deze leuke dag!
Ik heb Zwier een persoonlijk berichtje gestuurd om ze te bedanken. Dat hadden ze echt verdiend. Wat een fijne plek is dit. Heerlijke omgeving, sfeer, faciliteiten en eten de sauna, hottub en openhaard zelf aansteken was genieten. Echt een aanrader als je een weekend rust wilt, gezond en lekker wilt eten en heerlijk wilt slapen/chillen/relaxen. De bedden in de tent waren super, met zelfs een verwarmde molton!
Voor ons dé plek om tot rust te komen! De havenhuisjes zijn geweldig, het eten heerlijk en de faciliteiten fantastisch. Wat is het heerlijk als er volledig vega voor je wordt gekookt en je daarna lekker in een houtgestookte sauna/hottub naar de ondergaande zon kunt kijken. Tot snel Zwier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid