facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwientje Maaltijd Plus Service

Zwientje Maaltijd Plus Service

Info

Het verzorgen van maaltijden voor Particulieren en Bedrijven



"Inhuren van een snackwagen voor feestjes op locatie"
Adres: Zutphesestraat 89, 6971EJ Brummen (gemeente)
Telefoonnummer: 0620955530
Stad: Brummen
Route: Zutphesestraat 89
Postcode: 6971EJ



op zoek naar gerelateerd: Zwientje Brummen, Zutphensestraat 89 Brummen, Restaurant Brummen, 'T Zwientje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jossies  soep Jossies soep 146 meter Elke donderdag kook ik soep. Ik kook eerlijk en heerlijk met zoveel mogelijk biologis...
Catering Zutphen Catering Zutphen 440 meter Catering Zutphen
Recensies
Heerlijk mals vlees en vis. Alles is goed op smaak en het personeel is erg vriendelijk. Prima locatie om eens te gaan eten. Wat ik miste was muziek... Als is het op de achtergrond. Dit creëert toch een sfeer die klanten trekt en houd.
Goed restaurant, leuk interactief concept. Het vlees en de vis zijn heerlijk mals. Goede kwaliteit! Weinig lees: geen keuze voor vegetariërs op de salade na en dat is anno 2020 een gemiste kans. De prijs is zeer acceptabel en ik kom daarom graag nog eens terug.
Super leuk concept, vriendelijke bediening. Ruime keuze in het assortiment. Minpuntje niet genoeg frisdrank soorten op voorraad
Was leuk voor een keer maar vond het niet voor herhaling vatbaar. al het vlees was aan de zoute kant. Logisch ze verdienen op het drinken. Maar was gewoon allemaal net te zout. De sausjes in fles 2 van de 3 bbq saus. Moet je van houden. Kwaliteit van het vlees viel nog al tegen voor in een eetgelegenheid. Wat zeker wel erg lekker was was de special Coffee. Alleen wel jammer dat dit voor de niet koffie drinkers niet aangepast kon worden voor een simpele thee..
Heb via socialdeal hier gegeten. Het restaurant heeft een buffet van vlees wat je onbeperkt mag pakken en zelf klaarmaakt op een steengril midden op je tafel. Het vlees was zeer goed. De bediening was ook top, en erg vriendelijk. Het decor van het restaurant geeft helaas geen restaurant uitstraling en trekt de boel naar beneden. Het geheel moet mexicaans overkomen maar kan wel een update gebruiken. Goede locatie voor een informeel etentje met familie en kids, maar niet een restaurant waar je je date mee naartoe neemt om indruk te maken. De brede tafels maken het ook lastig een gesprek te voeren. Helaas heb ik geen foto's gemaakt.
Zondagavond heerlijk via Thuisbezorgd gegeten. Wij hadden de Schnitzel met champignonsaus met friet en salade en Gehaktballen met friet en salade. Frietjes lekker knapperig en goed van smaak. Schnitzel heerlijk knapperig, goed gekruid met veel champignons in de saus. De ballen gehakt waren ook erg lekker en perfect van smaak. We hebben de hele avond echt vol gezeten van het lekkere eten! We gaan hier zeker weer bestellen.
We hebben hier op een warme zomeravond 2 aug.2014 met 4 personen heerlijk gegeten in het BBQ-restaurant. Prima kwaliteit, van alle aangeboden vleessoorten voldoende aanwezig, goede bediening. Kortom: een restaurant waar je in ongedwongen sfeer en een goede prijs - kwaliteitverhouding een gezellige avond kunt beleven. We hebben ons prima vermaakt en lekker gegeten en komen zeker nog eens terug.
Tot tweemaal toe proberen te reserveren met een gekregen Groupon voor Mn bruiloft. Zo goed als geen beschikbaarheid week van te voren omdat het restaurant het simpelweg niet aan kan... Ik kom vanuit Australië mijn familie bezoeken en keek uit naar een hapje eten, maar dat gaat dus wederom niet lukken, geen flexibiliteit... ‘Sorry kunnen wij niks aan doen, moet je bij Groupon zijn.’
Na diverse malen gebarbecued te hebben , nu de steengril maar eens geprobeerd. Ook dit is erg goed bevallen . Begonnen met lekkere voorgerechtjes, daarna voldoende keus uit vlees, vis en wild. Met de vrolijke bediening aan tafel was het een fijne avond en hebben wij echt genoten. Graag tot een volgende keer.
Prima vlees, salade bar vrij minimaal. Voor 6 mensen was de steengril wel vrij klein ieder kan er 2 stukjes opleggen dan is die vol. Daarnaast kreeg ik Halverwegen wel dorst. Ik had 2 glazen meer kunnen drinken. Maar ze kwamen geen bestelling op nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid